Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Az utazótáskám kerekét bele...

Az utazótáskám kerekét bele kell számolni a táska méretébe?

Figyelt kérdés
Az a repülőtársaság, amivel utazok, max 158 cm-ig enged fel a gépre táskákat. Lemértem az oldalakat, összeadtam és 160 centi lett, de a kereket is beleszámoltam. Lehet hogy anélkül értik a 158 centit?
2012. aug. 18. 16:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nem fapadosról van szó, akkor szerintem nem lesz gond.
2012. aug. 18. 17:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Persze, meg ha ráraksz még egy traktorabroncsot, az sem fog számítani. :)

Erre a kérdésre te magad is tudod a választ, csak szeretted volna hallani, hogy nem, a kerék nem számít bele.

A méretszámításnál a LEGNAGYOBB kiterjedés számít. Vagyis a kerekekkel együtt értendő.

Szóval ha 158 cm az engedett, és te 160-at viszel, azzal kockáztatod, hogy esetleg nem engedik fel. De ez a kockázat a tiéd, bevállalhatod. Ahogy mondták, nem fapadoson ebből szinte biztos, hogy nem lesz gond, fapadoson meg ki tudja.

2012. aug. 18. 18:13
 3/7 A kérdező kommentje:

nem hallani akartam, hanem kedves édesapám szerint nem számít a kerék, szerintem meg igen. és ponthogy nem akarom kockáztatni, hogy nem engedik majd fel.

egyébként nem tudom fapadosnak számít-e, most először hallok erről a légitársaságról: [link]

2012. aug. 18. 18:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Igazából nem szoktak méricskélni, van egy keret abba vagy belefér vagy nem. És mivel a keret nem válogat nem fér majd bele, mert a kerék kilóg. De nem hiszem, hogy kötekednének.
2012. aug. 18. 20:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Ennél a cégnél a feladott poggyász is ingyenes, úgyhogy ebből a szempontból nem sorolnám a fapadosok közé.
2012. aug. 18. 20:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem fogják tolómérővel lemérni, hogy mekkora a poggyászod. Ha belefér a poggyászkeretbe, akkor mehet, ha nem, akkor gond van. De ha nem pakolod annyira tele, akkor két centit mindig tudsz rajta nyomni bármilyen irányban.
2012. aug. 19. 20:42
 7/7 A kérdező kommentje:
hát megpróbálom majd nem teletömködni, de fél évnyi cucc kéne, hogy beleférjen :D
2012. aug. 20. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!