Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a vonatdobál...

Mi a véleményetek a vonatdobálásról?

Figyelt kérdés

Errefelé sajnos ifjúsági tömegsport lett, sok kis idióta kijárkál a vonat sínhez és azon versenyeznek, ki tud több ablakot bedobni rajta. újabban már fogadnak is, hogy aki több ablakot bedob az cigit kap meg piát.

SZóval mit gondoltok a vonatdobálásról?

2012. aug. 15. 23:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én meg majdnem 13 éves voltam a tragédia történtekor, hát rendkívül lesokkolt, el se tudtam korábban képzelni hogy ilyen megtörténhet. Amikor anyám először mesélte amit a rádióban hallott erről a hírekben, fel se fogtam. Ha egy turnussal később raknak be minket nyaralni, pont aznap utaztunk volna haza Budapestre. Aznap még egy eset történt órákkal a tragédia után: egy tinilányt találtak fejbe azon a vonalon amin mi is utaztunk előtte, szóval éveken át féltem arrafelé vonatozni különösen sötétben.
2013. ápr. 17. 12:59
 12/16 anonim ***** válasza:

"Amúgy érdekes jó hogy felhoztad az esetet ugyanis ekkor nagyon sokat és sok újság cikkezett az esetről, és ennek hatására kimutathatóan megnőtt (!) a vonatdobálásos esetek száma."

Ez nem teljesen igaz, mert már előtte 2 évvel is 300 felett volt az esetek száma országosan. '95 után ez valamelyest csökkent, de évek óta ismét nő az esetszám, vagy stagnál egy 300 körüli szinten. Kérdés hogy az összeset bevallják-e.

2013. ápr. 17. 13:06
 13/16 anonim ***** válasza:

"Hol történt vagy történik ilyen rendszeresen?"

Budapest külső részein, az agglomerációban, nagyobb városokban és különösen Kelet-Északkelet-Magyarország cigányok által jócskán lakott településein, de Somogy, Zala is érintett már. Ahol sok cigány van, ott biztos hogy vonatdobálások is lesznek. Állítólag 10-ből 9 elkövető cigány.

2013. ápr. 18. 00:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Gondoltam erre a veszélyre a két vonatutam során idén nyáron, de abszolút felesleges volt a legkisebb aggodalom is. Még Székesfehérvár körzetében sem lehetett gyanús alakokat látni a sínek közelében a vonatból, pedig hazaúton jó idő volt. Odaút meg gondolom a rossz idő tartotta távol a vandálokat. Mint a régi szép időkben, a tragédiár megelőző években.
2013. szept. 14. 02:16
 15/16 anonim válasza:

Én fegyvereseket rakatnék a vonatra és visszalövetnék valami nagy kaliberrel. A zsernyákok egy napon belül kiengedik ezeket a kreténeket, semmi értelme fel jelenteni.

(kedves GYK staff,a keresőtök egy rakat szar)

2014. jan. 30. 16:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Sose felejtem el, amikor a tragédia napján a MÁV vezérigazgatója vagy valamilyen fontos embere egy tévériport során az esti sötétségben ott állt a Déli pályaudvaron egy véres vonatablak mellett, az nagyon sokkoló volt. Nyilván a Keszthelyről érkező vonat eltalált lányutasa állt mögötte, amikor eltalálták.
2015. jan. 13. 21:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!