Errefelé sajnos ifjúsági tömegsport lett, sok kis idióta kijárkál a vonat sínhez és azon versenyeznek, ki tud több ablakot bedobni rajta. újabban már fogadnak is, hogy aki több ablakot bedob az cigit kap meg piát.
Sittre kéne vágni az idiótákat 1-2 évre, aztán legközelebb majd meggondolnák, hogy érdemes-e mások életét veszélyeztetni.
2012. aug. 16. 00:05
2/16 anonim válasza:
Ha tudod, hogy hol és kik azok, akkor kötelességed bejelenteni a rendőrségen!!
Életeket menthetsz meg vele!!!
2012. aug. 16. 01:26
3/16 anonim válasza:
Én is arra bátorítanálak, hogy tegyél bejelentést a rendőrségen, ez ugyanis életveszélyes tevékenység, a 90-es években volt belőle haláleset is.
2012. aug. 19. 18:18
4/16 anonim válasza:
Szerintem minél szigorúbb fellépés lenne szükséges és ezt értem a vonatokat, vasútállomásokat összefirkáló, rongáló vandálokra is. Ha vonatozok és van lehúzható ablak, szinte mindig ott nézelődök, fényképezek, és már sokszor eszembe jutottak azok a hírek, melyekben vonatdobálós esetet írnak le. Amúgy ha valaki vonatdobálást tapasztal tényleg jelentse be az illetékes helyen, mert a firkálással ellentétben életveszélyes cselekmény.
2012. aug. 25. 06:34
5/16 anonim válasza:
10-15 éve olvastam egy cikket, ahol vonatdobálók egy kislány fejét találták el. Az anyja kezei között halt meg a kislány.:(
2012. aug. 25. 10:13
6/16 anonim válasza:
Megkövezném őket.
Amúgy meg simán terrorizmusként kellene kezelni a kábellopásokat, a sínekre tárgyakat helyezőket és a kődobálókat, ugyanúgy kéne kezelni őket, mint azokat, akik aláaknázzák a síneket. Alsó hangon pedig 15 év járjon.
2012. okt. 1. 23:39
7/16 anonim válasza:
" ahol vonatdobálók egy kislány fejét találták el. Az anyja kezei között halt meg a kislány.:("
Kisfiú volt, és a nagymama kezei között halt meg, amúgy igaz.
Amúgy érdekes jó hogy felhoztad az esetet ugyanis ekkor nagyon sokat és sok újság cikkezett az esetről, és ennek hatására kimutathatóan megnőtt (!) a vonatdobálásos esetek száma.
Tehát lehet, hogy a felvilágosító kampány és a cikkezés nem feltétlen jó ötlet, mert csak olyanokhoz is eljuttatja ennek a "szórakozásnak" a hírét, akinek a fejében meg sem fordult, hogy délután unalmában vonatot dobáljon...
2012. okt. 18. 22:58
8/16 anonim válasza:
Bocsi, nagyon-nagyon sok évvel ezelőtt volt. Még tizenéves voltam, nem emlékeztem a részletekre.:)
2012. okt. 18. 23:40
9/16 anonim válasza:
Utánanéztem, 95-ben volt. 11 éves voltam, de az eset megmaradt bennem.:(
2012. okt. 18. 23:42
10/16 anonim válasza:
Hol történt vagy történik ilyen rendszeresen? Nagyon sürgősen jelentsd a rendőrségen, biztos, hogy komolyan veszik ha ez így van, mert ez abszolút életveszélyes, mint ahogy már volt is belőle haláleset.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!