Hogyan tudnék nagyon olcsó repülőjegyet venni?
Figyelt kérdés
Rómába szeretnénk 2-en utazni, egy napra, de 50-60 ezer Ft alatt nem találok lehetőséget. Ennél nincs is olcsóbb?? Több ismerősömtől is hallottam, hogy csak pl pár ezer forintér repültek, ez igaz??2012. aug. 3. 10:34
1/6 anonim válasza:
Ők kb. fél évvel utazás előtt megvették.
2/6 anonim válasza:
Két dolog ami fontos ha olcsó jegyet szeretnél: hamar vedd meg, illetve figyeld az akciókat, mert akkor lehet igazán olcsó jegyet venni, érdemes indulás előtt 4-5 hónappal minden nap megnézni van-e valamilyen akció az adott városba.
3/6 anonim válasza:
A Ryanair-t nézd meg! Általában másfél hónappal előre vannak az akciók.
Én pl. Július végén vettem szeptember közepére 200,- Ft-ért jegyeket.
4/6 anonim válasza:
Itt, dátum és ár szerint fel van sorolva kb 50 repülőjegy ár Rómába: [link]
lehet belőle szemezgetni, van ~1000 ft körüli is
5/6 anonim válasza:
Írj privátban és segítek! Én is vettem 200Ft-ért retúr jegyeket, pár hete nagy akció volt. :-)
10ezer forint alatt ki lehet hozni egy Róma repjegyet oda-vissza két személyre.
6/6 anonim válasza:
"Ők kb. fél évvel utazás előtt megvették."
Ritka, hogy fél évvel korábban olcsó legyen a jegy. Inkább 1-2-3 hónappal előtte a legolcsóbb. Szeptemberi 99Ft-os jegyeket most lehetett venni július végén, augusztus elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!