Hong Kongba utaznék, hol érdemes olcsó repülőjegyet nézni?
Figyelt kérdés
A pelikánon 1 nap 8 óra szerű roppant kellemetlen utazásokat hirdettek meg 3 átszállással amikor rákerestem. A repjegy.hu-n pedig "csak" 22 órás az út, de a legolcsóbb a 760 ezer forintos túrista jegy egy személyre. A wizzairnél csak Európát láttam megjelölhető úticélnak. Nem szoktam repülni, nem tudom milyen honlapokon vannak a normális ajánlatok.2012. márc. 6. 12:42
1/2 anonim válasza:
Az Aeroflot olcsó. Moszkvai átszállással. [link] Gyors is ha nem kell Moszkvában sokat várnod.
Érdemes nézegetni a Lufthansa akciós jegyeit is ott is ki lehet fogni viszonylag olcsó jegyeket.
2/2 anonim válasza:
Lufthansát ajánlom, legnagyobb német légitársaság.
Az oldalukon keress rá, én 200-300 ezerért látok jegyeket oda vissza. Bár az időponttól is függ.
Müncheni vagy Frankfurti átszállással van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!