Miről lehet felismerni külföldön a magyar turistát?
Figyelt kérdés
A beszéden kívül, természetesen.2012. júl. 8. 14:13
11/14 anonim válasza:
1. Joe, te egy idióta vagy, és nem is tudsz róla!!
Sajnos a másodiknak van tökéletesen igaza!!!!
Pont ilyenek!
Amúgy aki azt hiszi, hogy nem lehet felismerni, az próbálja ki.
Álljon meg egy külföldi üdülőhelyen egy étterem közelében és figyelje meg, hogy a pincér aki be akar invitálni, minden járókelőhöz rögtön az anyanyelvén szól, legalább egy-két szót!
Amúgy pont a jó múltkor megkérdeztem, hogy honnan tudja, hogy pl. magyar valaki?
Az volt a válasza:
a magyarok nem beszélgetnek, hanem igyekeznek túlkiabálni egymást,
rosszul öltözöttek,
nem mosolyognak, hanem inkább lefelé görbül a szájuk,
és minden nőnél reklámszatyor van!!
12/14 anonim válasza:
Hát érdekes, mert hozzánk külföldi üdülőhelyen németül szoktak szólni :D
13/14 Szabó Joe válasza:
Tisztelt utánam írók,tudtam,hogy nem fog sikert aratni amit írok.De mivel itt a magyarokról volt szó (és én is magyar vagyok) nem egyes emberekről ezért kissé fölhúztak az előttem írók véleménye.Mert nem értem nem tudom felfogni,hogy egy magyar ember hogyan tud ilyen ocsmányságokat írni a saját népéről.Mert ha egy magyar ember ír ilyen véleményt a magyarokról az szerintem saját magáról is véleményt ír.Persze ti magatokra ezeket a véleményeket amit leírtatok biztosan nem vonatkoztatjátok,pedig ti is magyarok vagytok. Vagy nem mert akkor érthető sokan utálják a magyart.Én nem ordítok az utcán,"nem viselkedem sehol bunkón", nem lopkodom a kaját, nem dobálom szét a szemetet és normálisan öltözködöm. Nem vagyok nagy arc de nem vagyok hülye sem. A külföldit mindenütt ki lehet szúrni de,hogy honét jött azt kétlem.Maximum annyit,hogy melyik földrészről való. Nem értem miért nézi le a magyart a magyar ilyen szinten. Bunkó emberek mindenütt vannak ez nem egy magyar sajátosság.Ismerek én is ilyeneket,de még többen vannak a normálisok egyenlőre.
14/14 anonim válasza:
Egyszer hallottam valakitől, hogy Olaszországban onnan tudják, hogy magyar vagy, hogy zoknit viselsz szandállal, de le is tartóztathatnak emiatt, mert ott a terroristák öltöznek úgy...asszem ilyesmi volt a sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!