Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Milyen helyek vannak?

Milyen helyek vannak?

Figyelt kérdés
Ha befejeztem a tanulmányaimat szeretnék kiköltözni külföldre. Angolt tanulok, de nem szeretnék nagyon messze. Amin én gondolkoztam az London (de az eléggé esős) ami kb még ilyen távolságban van és jó környék, szép meg minden. Van valakinek valami ötlete? Persze az még jó pár év mire oda jutok de szeretnék gondolkozni h később mi legyen.
2012. júl. 7. 22:14
 1/3 tetro ***** válasza:
Milyen helyek vannak ahol meleg van? Tunézia, Afganisztán... Vagy mit akarsz most?
2012. júl. 7. 22:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha Angliát kilőtted, akkor viszont nem elég az angol, meg kell tanulnod az adott ország nyelvét is!

Amennyit elmondtál magadról meg álmaid országáról, sajnos nem igazán lehet tanácsot adni. Milyen végzettséged van? Milyen éghajlaton élnél leginkább?

2012. júl. 7. 22:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha az kell, hogy meleg is legyen, és angolul is beszéljenek, akkor Gibraltár maradt, a viszonylag közeli helyekből.
2012. júl. 8. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!