Van-e lehetőség a repülőn dohányozni, illetve vannak-e olyan gépek, ahol erre kijelölt helyek vannak?
Figyelt kérdés
2010. okt. 17. 13:22
1/4 anonim válasza:
Természetesen lehet dohányozni némely repülögépeken, elsősorban Afganisztán, Mongólia, Dél amerika stb kisebb légitársaságainál! Valamint olyan gépekre is lehet jegyet foglalni ahol a pilóták is részegek - mint pld Szibéria kevésbbé forgalmas repülőterein :)
2/4 anonim válasza:
Utolso,
Mar egyiken sem lehet, meg azokon sem amiket felsoroltal.
Itt vannak, melyik legitarsasag, melyik evben szuntette be a dohanyzast mindegyik jaratukon.
3/4 anonim válasza:
Szerintem a terrorparanoia miatt pláne nem nagyon lehet már cigizni. Ha nikotinfüggő vagy: tapasz.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:) Igazság szerint nem nekem kell, Én nem dohányzom, anyukám miatt kérdeztem, mert nem is tervez emiatt semmilyen utat sehova, mert sajnos Ő cigis:( De hát még egy darabig gyűjtögethetek Neki az utazásra, addig csak leteszi a cigit:D
2010. okt. 18. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!