11/13 anonim válasza:
ki hova megy nyaralni. válasz én sehová. teljesen rendben van szerintem. HA így lenne a kérdés feltéve, hogy
- Aki megy nyaralni, az hová megy?
akkor helyes a feltevés, hogy akik mennek nyaralni azokhoz szól. Egyébként meg nem fikázza senki akik mennek nyaralni, vagy te látsz olyan választ?
szerintem :)
12/13 anonim válasza:
Nem, ennél a kérdésnél épp nincs fikázós válasz, ami nagy ritkaság, mert szinte minden effajta kérdésnél beugatja valaki, hogy nincs is akkora nagy válság, ha mindenkinek van pénze nyaralásra ; vagy hogy másnak ételre sem telik, nemhogy nyaralásra ; stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!