WizzAir-el utazom nemsokára, szóval a kézipoggyász méretnél 55x40x22 van megadva, de az én poggyászom a görgők és a fül miatt nagyobb,57x42x22, ez már gáz?
Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 11:13
1/7 anonim válasza:
Ha ellenőrzik, akkor igen. Ha kemény a bőrönd, és nem megy át a kereten, akkor igen. Akkor feladott poggyász lesz belőle jó pénzért.
De azt megmondani, hogy mennyire szigorúak lesznek, azt nem lehet tudni.
Lehet, hogy odafelé simán átmegy, hazafelé meg megvágnak pár 10-essel emiatt. De lehet, hogy már odafelé is fizetsz egy rakással, meg hazafelé is.
Amennyit kockáztatsz, annyiért már simán kapsz egy normális bőröndöt.
2/7 anonim válasza:
A Wizzairnél 55x40x20 a mérethatár (nem 55x40x22!).
Így, hogy mindhárom dimenzióban nagyobb a táskád, az már elég gáz. Én biztosan nem kockáztatnám meg.
3/7 anonim válasza:
2 és fél hete utaztam wizzair-rel és minden csomagot belepakoltattak az ellenőrző ketrecbe. Nagyon drága utad lesz túlméretezett bőrönddel, inkább keress egy kisebbet.
4/7 anonim válasza:
Az eg atta vilagon de semmi gond nem lesz, nekem van 58x40x23vagy24cm borondom es en meg a ryanairral voltam, ott is 55x40x20 a megengedet meret, siman belefert a rekeszbe es en hulye annyit paraztam rajta
5/7 anonim válasza:
Elozo iro vagyok, en is itt kerdeztem hogy lesz e belole vagy nem, mindenki fele igent mondott fele meg hogy nem fog bele ferni, en megprobaltam, nem vettem uj borondot hanem megprobaltam, siiiman fel tudtam repulni vele, es foleg nem en voltam az egyeduli akinek olyasmi taskaja volt. Ne higgyjel masnak aki irja h gaz. Sikeresen kiertem Londonba gond nelkul.
6/7 anonim válasza:
A Ryanair ketrece nagyobb, mint a Wizzair ketrece!
7/7 anonim válasza:
Ha van időd, menj ki a reptérre és próbáld ki hogy bele megy e a ketrecbe vagy sem. Az a biztos. Ha nem tudod bele tenni de mégis beviszed majd és lebuksz az 16500ft lesz a kapunál. Igen az előzőnek sikerült, lehet, hogy neked is. Lehet, hogy nem. És a Wizz keret se mindig egyforma. Szóval lehet hogy oda felé oké, vissza felé drága lesz. Volt rá példa hogy egy bőrönd sok Wizz keretbe pont bele fért aztán egyszer az egyikbe nem. Úgy látszik nem egyformák teljesen azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!