Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ti gondoltatok már arra hogy...

Ti gondoltatok már arra hogy nekivágtok a nagy világnak céltalanul?

Figyelt kérdés
Mindig erről álmodozok, hogy valakivel csak úgy elmegyek minden helyre ahova eddig akartam menni, akár évek leforgása alatt. Stoppal, hajóval kicsit nélkülözve akár mert nincs sok pénzem. Gyönyörű a Föld és én pont egy ilyen nyomorúságos helyre születtem. Lehet hogy naivnak, tudatlannak néztek, vagy azt gondoljátok hogy túl sok filmet nézek, de egyik sem igaz, egyszerűen csak megtenném. Más nincs ezzel így? [link]

2012. júl. 4. 14:22
 1/7 anonim válasza:
Nem vagy naiv, vannak, akik így utazgatnak, én is szoktam így tenni a barátaimmal. Bár Európán kívül én még nem jártam, de stoppal tényleg ki lehet hozni olcsón, olcsóbban, mintha a Balatonnál nyaralnál. Persze az ember ilyenkor lejjebb adja az igényeit, csak így lehet olcsó. :)
2012. júl. 4. 14:47
 2/7 anonim ***** válasza:

mi a helyzet a vizumokkal?

kaja, szallas?

betegsegek? pl fogad fajni kezd a Bahamakon, ki csinalja meg?

ha baleset er?

van par dolog amit azert at kell gondolni...

2012. júl. 4. 14:55
 3/7 anonim válasza:
Én is szívesen belevágnék egy ilyenbe... csak ehhez pénz is kell sajnos.. : /
2012. júl. 4. 15:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Pont ezt mondom, hogy ilyenekre nem gondolok. Kockázat nélkül nincs kaland. Rokonaim 6 éve járják Európát lakókocsival. Alkalmi munkákból élnek és azt mondta a férfi, aki a keresztapám, idézem: "Valószínüleg öregkorunkban nyomorogni fogunk, ugyanis semmi bejelentett munkánk nincs, így nyugdíjt sem fogunk kapni, de kit érdekel - láttunk már mindent."
2012. júl. 4. 15:58
 5/7 anonim ***** válasza:
akkor go, azt lesz ami lesz
2012. júl. 4. 16:43
 6/7 anonim válasza:
haver.. lakókocsival.. de az se egy olcsó dolog... egy szarabb lakókocsi is 1-2 milla.. ha ennyi pénzem lenne mennék hawaii-ra nyaralni.. :S
2012. júl. 4. 16:50
 7/7 anonim válasza:
Igen jó lenne így menni, csak egyedül nem merek :(
2012. aug. 14. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!