Ti hogyan utaznatok ebben a helyzetben?
Kulfoldon lakunk, de most en itthon vagyok Magyarorszagon 2 eves kislanyunkkal. Parom 3 het mulva jon Magyarorszagra es 2 hetet toltunk egyutt itt. Aztan mindnyajan hazamegyunk kulfoldre. Parom autoval jon, 26-30 oras autokazassal. El kell dontenunk, hogy en es kislanyunk autoval vagy repulovel menjunk. Tobb dolog szol mellette es tobb ellene is, mind a ket valasztasnak.
Autout mar nem kerulne plusz penzbe nagyon, mert igy is ugy is haza kell vinni az autot.
Repulojegy most neztem, 180 euro kettonknek. Azon kivul meg ott hivni kell taxit, ami 50-60 euro.
De valamivel kevesebb lekotottseg a gyereknek. Pestig csak 2 ora, aztan ott 1-2 ora varakozas max, majd 2,5-3 ora repulout, aztan meg egy ora haza. Kabe 12 oratol 22-23 oraig tartana az egesz procedura.
Ha parommal mennenk, lehet, hogy tudnek neki segiteni kicsit a vezetesben (en is vezethetnek par orat. Meg a mi autonkat nem vezettem, de 2 het alatt gyakorolnek rajta, ugyanis jobbos kormanya van. Autopalyan meg aztan tok mindegy, ahol nyil egyenesen kell menni raadasul:D)
Hogy dontenetek? Mert kezdem azt erezni, hogy itt erme feldobas lesz:D
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!