Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mi az amit mindenféleképp...

Mi az amit mindenféleképp vigyek magammal fesztiválra?

Figyelt kérdés
most megyek életemben először, sátrazni fogunk :)
2012. jún. 23. 16:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

sátor, polifom, hálózsák, fogkefe, fogkrém, tusfürdő törölköző. Fürdőruha, valami sapka, napszemüveg. ajánlott övtáska, így az értékeket viheted magadal, pénzt, mobilt. Ruhából ne pakolj fel nagyon, felesleges. Nem írtad hogy lány vagy vagy fiú, ha fiú úgyis rövidgatyába fogsz vonulni, ha lány akkor bikini felső + rövidnadrág, este meg ráveszel egy pólót és kész.

Más nem is kell, jó szórakozást!

2012. jún. 23. 16:15
 2/12 anonim ***** válasza:
Óvszert is vigyél, függetlenül a nemedtől.
2012. jún. 23. 16:22
 3/12 anonim ***** válasza:

Ruhából tényleg nem kell sok. Én egy olyan ruhát vittem amibe csak utaztam volt egy komplett ruhám a fesztivál idején, fürdőruha, meg biztonság kedvéért még vittem egy vékony melegítő felsőt mert akkor hideg időt mondtak.

hálózsákot mindenképp vigyél még, zseblámpát, jó ha van bár nem biztos hogy szükséged lesz rá. Meg nem árt egy szúnyog riasztó sem.

2012. jún. 23. 16:40
 4/12 A kérdező kommentje:

Lány vagyok:)

Bikiniben nem szívesen lennék végig, mert 100kg-os vagyok, így lehet elmenekülnének az emberek ha meglátnának :D

2012. jún. 23. 18:04
 5/12 anonim válasza:

szia! én ezeket írtam össze, valami neked is hasznos lehet:

ruhák, fehérneműk, zoknik, egy-két sminkcucc+lemosó, izzadásgátló, arctisztító, vattakorong, fülpuci, borotva, elemlámpa, fésű, fogkefe+krém, műanyag tányér, hálózsák, törölközők. övtáska+teló+pénz:)

2012. jún. 24. 10:37
 6/12 anonim ***** válasza:
13%

"arctisztító, vattakorong, fülpuci, borotva, elemlámpa, fésű, fogkefe+krém, műanyag tányér"

Hát ezen besz*rtam x,D nők :D tipikus :D Nem hotelba mentek :D

2012. jún. 24. 23:18
 7/12 anonim válasza:
96%
nem hotelba megyünk?! és akkor legyen zsíros a fülem, szőrös a hónaljam, lepedékes a fogam és büdös a pofám, vagy ezt hogyan gondoltad? :)
2012. jún. 25. 00:10
 8/12 anonim ***** válasza:
23%

bár a kritikát nem én fogalmaztam meg, de abszolút védhető a dolog.

miért felesleges az a néhány cucc? lássuk:

arctisztító - kiváltható szappannal, vízzel és törölközővel

vattakorong - papírzsepi is megteszi, a sminkelés meg fesztiválon no comment, meg amúgy is

fülpuci - szintén helyettesíthető zsepivel, sőt a hatékonysága is nagyobb, illetve környezetbarátabb a pálcikánál

borotva,- ha indulás előtt mindent leszedsz, akkor a fesztivál néhány napja alatt nem fog látványosan visszanőni, sőt inkább semennyire, kivéve ha Yetiné vagy

elemlámpa - telefonnal is kiválóan lehet világítani, ha kell egyáltalán

fésű - ez valóban kellhet, bár egy kis kócosság jobb fesztivál feelinget kölcsönözne

fogkefe+krém - ez is alap

műanyag tányér - erre első nap szert tehetsz ott, gondolom nem az otthoni babfőzeléken fogsz élni, hanem azért veszel ott is kaját

a többibe nem kötök bele, csak abba, amibe már előttem is tették 8)

2012. jún. 25. 00:41
 9/12 anonim válasza:
93%
Hát akkor kössetek csak bele, én segíteni akartam a kérdezőnek, 8 éve fesztiválozok, ezekre vannak igényeim, így érzem jól magam, nem fogom szégyellni magam ezért:D
2012. jún. 25. 00:45
 10/12 anonim válasza:
94%
:DD hát ez kész, beleköt abba hogy valaki fültisztítóval tisztítja a fülét és borotválkozik xDDD no comment :DDDDD
2012. jún. 25. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!