Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ciki, hogy már betöltöttem a...

Ciki, hogy már betöltöttem a harmadik X-et is, de még soha nem jártam külföldön?

Figyelt kérdés
Ráadásul úgy néz ki, belátható időn belül nem is fogok, mivel annyi pénzem sincs, hogy egy hétvégére lemenjek a Balatonra. :(
2012. jún. 22. 15:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem a pénz a gond, inkább az ha valaki nem is akar, mint arra már korábban is utaltam. De az sem gond ha valaki nem akar. Amúgy a BKV bérlet ára elég magas, ha van bérleted, ezek szerint arra is lenne pénzed hogy egy hónapot pl Ukrajnában tölts. Szervezés kérdése és kalandvágy kérdése. Egyszerűen csak rá kell keresni neten, az opciókat felmérni és megszervezni az utat. De ha nem akarsz meg nem is érzed magadban ezt a vágyat akkor minek mennél? De ha valamelyik ország vonz, arra érdemes spórolni. Vonz-e valamelyik ország?
2013. nov. 29. 12:13
 12/12 anonim válasza:
Én legszívesebben otthon vagyok, nem vágyódom külföldre, de még vidékre sem.
2014. szept. 20. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!