Lehetséges a WizzAir nél a pilótafülke harmadik ülésében utazni?
Figyelt kérdés
Üdvözlet!
Hallottam egy olyan lehetőségről, hogy az utasszállítógépeken van lehetőség arra, hogy a repülőjegy mellett plusz pénz kifizetéséért cserébe lehetséges a harmasik ülésen utazni. Láttam is már több ilyen videót, illetve találkoztam olyan emberrel aki utazott is már így, de vele nem tudom felvenni a kapcsolatot.
Az érdekelne, hogy a Wizz Air-nél van-e eerre lehetőség, és hogy nagyon drága-e.
Nagyon érdekelne, hogy milyen egy ilyen nagy dög fülkéje :)
2010. szept. 11. 23:49
1/3 anonim válasza:
A légitársasági alkalmazottak kaphatják meg azokat az üléseket kedvezőbb áron.
A szeptember 11-i merényletet követően utast nem engednek a pilótafülkébe, és azt zárva is kell tartani.
2/3 anonim válasza:
Hivatalosan nem lehet, de a pilótán múlik. Ha van pilóta imerősöd, akkor lehet, hogy beenged.
3/3 anonim válasza:
Ha az utas elkezdi nyomogatni a pilóta előtti konzol gombjait - Harmadik Utas a Halál! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!