Ciki az, hogy ha valaki még nem volt külföldön?
Ilyen kérdések minden nap előfordulnak itt, de nem értem, egyáltalán hogy fordul meg valakinek a fejében ez. Miért lenne ciki? Egyáltalán nem az. Aki szerint égő, azzal meg nem érdemes foglalkozni.
Az emberi kíváncsisághoz hozzátartozik, hogy szeretne minél több dolgot megismerni, megtapasztalni. Korunkban erre sok embernek elvi lehetősége van, de közel sem mindenkinek. Mi magyarok utazgathatunk, ha van rá pénzünk és indíttatásunk. Ha nem telik rá, nem az egyén hibája. Ha tehetné, de nincs meg benne a vágy, akkor nincs. Én nem látok ebben semmi különlegeset.
34 éves koromig sosem repültem,sosem láttam a tengert sőt sosem voltam külföldön..Még a határ közelében sem jártam.
Sosem éreztem,hogy ez cikis lenne.
Nemrég voltam 40 éves. A véletlen sors miatt jelenleg külföldön élek, de még ma sem mondhatom el,hogy sokat utaztam külföldre- Nagyon sok helyen nem jártam még. Ha belegondolok akkor csak Angliában és Magyarországon voltam.
18 éves vagy, előtted az egész élet. Lesz alkalmad még utazgatni, világot látni.
Nagyon könnyen megoldható az "eseted".
Fizessél be egynapos bécsi vagy pozsonyi buszos kirándulásra, aminek kb. 5ezer Ft a teljes költsége.
Ennyit mindenki ki tud szorítani.
Köszi a válaszokat!:)
01:59-es, ilyen buszos utakat hol lehet találni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!