Miért veszik figyelembe az emberek azt, hogy külföldön kedvesebbek az emberek?
Mikor itt olvasgatok a kérdések között,találok olyakat,hogy egy adott helyen azt írják pozitívumnak,hogy ott kedvesebbek az emberek.A magyarok nem kedvesek?Ezzel kapcsolatban jó lenne informálni engem is,én erdélyben lakom és itt a magyarok viszonylag kedvesek(bár vannak köcsögök is,inkább a fiatalok között,de a legtöbb köcsög a román fiataloknál van).Most lehet hogy az utolsó mondatommal valakit kiakasztottam de tényleg vannak olyanok akik kiérdemlik azt a titulust.Szóval,amikor a TVben is nézem az adásokat,nem találok durrogó embereket,még amikor a híradóban leszólítják az embereket véleményért,ott se látok semmi különöset.Viszont ezen az oldalon egy csomószor találok bunkó kérdést/választ(de inkább választ) és eléggé lerontja ez a magyarok képét.
Aki Magyarországon él és emberek között van,az mit tapasztal?Tényleg nem kedvesek?Olyat is hallottam már,hogy "sírva vígad a magyar" de nem tudom mennyire kell ezt komolyan venni.
Éltem már Franciaországban,Olaszországban,jelenleg Angliában élek.Tapasztalatból mondom,hogy a világon mindenhol akárcsak Magyarországon vannak kedves emberek és vannak bunkó emberek.
Én évente hazajárok nyaralni,és mint turista sok kedves magyarral összefutok,ismerkedek..
Mindenhol vannak bunkók és kedves emberek, tök mindegy, hogy Magyarország vagy más ország.
Sokan mondják, hogy a tengerparti népségek azok bunkók. Erre nem mondanám, hogy bunkók lennének. Pl. ha te olyan üzletben dolgoznál tegyük fel a tengerparton, ahol naponta 200 ember megfordul, legalább 20 nyelven megszólítanak és értetlenkednének, ráadásul kifognál 3-4 bunkó embert, akkor te hogyan viselkednél a szezon végén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!