Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Kecskemét Domb: Nektek mi a...

Kecskemét Domb: Nektek mi a véleményetek? Igaz, hogy leakarták bontani?

Figyelt kérdés

Hétvégén jártam először, késő éjszakáig voltunk kint (nyitva volt éjjel). FANTASZTIKUS! FANTASZTIKUS! Régebben hallottam és olvastam, hogy leakarják bontani. Ugye ez nem igaz?

Még lenne kérdésem: amikor éjfélkor mentem fel illetve jöttem le a Dombról, hallottam valami vinnyogó madarat. Az milyen madár volt?

2012. jún. 20. 14:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Linkelek egy cikket, különösen a megjelenés dátumára figyelj. Szerencsére csak vicc volt. :D

[link]

Az a madár nem tudom milyen madár, de egy nem Kecskeméten élő ismerősömet is idegesíti az általa keltett vinnyogás. Ezek a madarak mindenhol ott vannak. :D

2012. jún. 20. 15:04
 2/7 A kérdező kommentje:

Megnyugtattál, köszi :D

egyébként én is ezt a cikket olvastam pár órával ezelőtt, és betojtam. Nagyon jó kint lenni, főleg a nyári esténként.

Az a vinnyogó madár pedig csinálta a hangulatot, imádtam, és mivel éjfél után jöttem le, még félelmetes is volt :D

Jó lenne egyszer még visszamenni :D

2012. jún. 20. 15:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Én még csak nappal voltam kint, éjszaka nem tudnék mivel hazajönni, főleg éjfél után. Bár éjfél után már csak pár óra és indul a buszom. :) :S

"Jó lenne egyszer még visszamenni :D" Mennyire laksz messze?

2012. jún. 20. 22:25
 4/7 A kérdező kommentje:

Kecskeméttől 106 km-re Budapesten.

Vendégségben voltam Kecskeméten.

2012. jún. 21. 09:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Értem. Én Kecskemét mellett lakok.
2012. jún. 21. 12:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Menj ki egyszer sötétedéskor. Nem fogod megbánni!
2012. jún. 21. 12:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem fogom megbánni, csak hazamenni nem nagyon tudok.
2012. jún. 21. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!