Kecskemét Domb: Nektek mi a véleményetek? Igaz, hogy leakarták bontani?
Hétvégén jártam először, késő éjszakáig voltunk kint (nyitva volt éjjel). FANTASZTIKUS! FANTASZTIKUS! Régebben hallottam és olvastam, hogy leakarják bontani. Ugye ez nem igaz?
Még lenne kérdésem: amikor éjfélkor mentem fel illetve jöttem le a Dombról, hallottam valami vinnyogó madarat. Az milyen madár volt?
Linkelek egy cikket, különösen a megjelenés dátumára figyelj. Szerencsére csak vicc volt. :D
Az a madár nem tudom milyen madár, de egy nem Kecskeméten élő ismerősömet is idegesíti az általa keltett vinnyogás. Ezek a madarak mindenhol ott vannak. :D
Megnyugtattál, köszi :D
egyébként én is ezt a cikket olvastam pár órával ezelőtt, és betojtam. Nagyon jó kint lenni, főleg a nyári esténként.
Az a vinnyogó madár pedig csinálta a hangulatot, imádtam, és mivel éjfél után jöttem le, még félelmetes is volt :D
Jó lenne egyszer még visszamenni :D
Én még csak nappal voltam kint, éjszaka nem tudnék mivel hazajönni, főleg éjfél után. Bár éjfél után már csak pár óra és indul a buszom. :) :S
"Jó lenne egyszer még visszamenni :D" Mennyire laksz messze?
Kecskeméttől 106 km-re Budapesten.
Vendégségben voltam Kecskeméten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!