Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mihez kezdjek? Arra gondoltam,...

Mihez kezdjek? Arra gondoltam, hogy fel szeretnék költözni Pestre, esetleg elköltözni Angliába, mert itt nem fogok tudni majd megélni. A barátommal szeretnék menni, de ő nem akar megtanulni angolul.

Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy suliba szakmát tanulni (az érettségim hamarosan meg lesz), de ez is sok pénzbe kerül, hogy egy másik városban tanuljak majd (albérlet, stb.). Ezért arra gondoltam, hogy neki kéne indulni... Tudom, hogy nem könnyű, meg nem úgy van, mint a mesében. Arra is gondoltam, hogy megpróbálom az au-paireskedést, viszont akkor is távol kell lennem a barátomtól. Szerintetek előbb végezzem el a szakmát (és közben valahogy majdcsak kihúzom) és utána gondolkodjak, hogy mi legyen/merre menjek? Vagy akár ott is hagyhatnám a szakma tanulást?

2012. jún. 19. 10:44
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Jaj, és 8-as válaszoló, engem is érdekelne, hogy mi történt azóta veled? :) De bárki más au-paires/külföldi munkás/tanulós története érdekelne.
2013. okt. 1. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!