Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Milyen feltételekkel lehet...

Tibor215321 kérdése:

Milyen feltételekkel lehet igényelni üdülési csekket a Nemzeti Üdülési Alapítványtól? Sikerült valakinek?

Figyelt kérdés
Tavaly is próbálkoztam de neten nem sikerült nem volt kiírva telefonon mindig azt mondták felöltés alatt áll figyelni kell.
2012. jún. 18. 09:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom a csekk megszűnik, helyette van a SZÉP kártya.
2012. jún. 18. 10:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen hallottam és ezt lehet rászorultság alapján igényelni valahonnan? Sajnos munkahelyünk nem foglalkozik ilyesmivel.
2012. jún. 18. 15:38
 3/3 A kérdező kommentje:

KÖZBEN MEGTALÁLTAM AKIT ÉRDEKEL:

Üdülési csekk pályázatok 2012.

Általános pályázati feltételek

A pályázatok kizárólag az előírt „PÁLYÁZATI ADATLAP 2011.” formanyomtatványon vagy annak

másolatán nyújthatók be. Az egyes pályázati kiírások szövege, valamint a pályázat benyújtásához

szükséges adatlap a www.mnua.hu honlapról letölthető. A pályázatot a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítványhoz postai úton kell eljuttatni. Cím: Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány

1590 Budapest, Pf. 11.

A pályázat benyújtási határideje: 2012. január 16. – 2012. február 29.

A támogatás elnyerésére vonatkozó feltételek a pályázati keretösszeg kimerüléséig állnak fenn.

„FELTÖLTŐDÉS” PÁLYÁZAT NYUGDÍJASOK RÉSZÉRE

Pályázók köre:

Azon belföldi illetőségű, 60. életévét betöltött személy, aki öregségi nyugellátásban részesül. A pályázat elbírálásánál előnyt élvez az, akinek havi teljes összegű ellátása nem haladja meg a 85.000 Ft-ot, és más adóköteles jövedelemmel nem rendelkezik.

A pályázat keretében egy adatlapon egy fő pályázhat.

A kérelem benyújtásának kötelező melléklete:

A Nyugdíjfolyósító Igazgatóság (NYUFIG) 2011. évi havi nyugellátás megállapítását tartalmazó igazolásának fénymásolata (nem megfelelő sem a havi kifizetést igazoló szelvény, sem a bankszámlakivonat).

Támogatás összege:

A Feltöltődés pályázat esetén az Alapítvány 40.000 Ft értékű üdülési szolgáltatást biztosít, 10.000 Ft önrész megfizetése mellett.

„ÉLMÉNY EGYÜTT” NAGYCSALÁDOSOK RÉSZÉRE

Pályázók köre:

Azon belföldi illetőségű magánszemély, aki munkavállalónak minősül és a pályázat beadását megelőző hónapban teljes munkaidős munkaviszonnyal rendelkezett, valamint akinek a

családjában a pályázat beadását megelőző hónapban az egy főre jutó jövedelem a nettó 100.000 Ft-ot nem haladta meg, továbbá három vagy több – 18. életévüket a pályázat benyújtásának napjáig be nem töltött – gyermeket nevel saját háztartásában, akik után jogosultak családi pótlékra, valamint aki a fenti adatokat munkáltatói igazolással igazolni tudja.

A pályázat keretében egy adatlapon egy fő pályázhat.

A kérelem benyújtásának kötelező melléklete:

Munkáltatói igazolás, továbbá Nyilatkozat a család egy főre jutó havi nettó jövedelméről, amelyek kizárólag az Alapítvány által kiadott formanyomtatványokon nyújthatók be.

Támogatás összege:

A pályázó szülő (munkavállaló) részére 40.000 Ft értékű üdülési szolgáltatást biztosítunk, 10.000 Ft önrész megfizetése mellett. A kérelmezővel együtt igénylő 18 év alatti gyermekek részére az

Alapítvány gyermekenként 20.000 Ft értékű üdülési szolgáltatást biztosít, 5.000 Ft önrész megfizetése esetén.

Adatlapokat, nyomtatványokat a móri Szociális Alapszolgáltatási Központban is be lehet szerezni (Bajcsy u. 7., tel.: 404-731, 785-863)

HAJRÁ! Sok sikert!

2012. jún. 18. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!