Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ti hol nyaraltatok jót?

Ti hol nyaraltatok jót?

Figyelt kérdés

Hosszú idő után végre ismét tudok menni nyaralni (valami last minute-tel) Jólius Augusztusba.

Szeretnék valami tengerpartos helyre menni (ahol azért van aktív programra is lehetőség).

Az is plusz pont, ha a tenger vízhómérséglete kellemesen meleg.

Ti mit ajánlotok ezeken kívül:

Tunézia

Egyiptom

Szicila

Olaszország

Horvátország

Montenegró

Szlovénia

Izrael

Thaiföld

Malajzia

Korfu

2012. jún. 11. 11:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Zavalában, de az Horváthországban van. De van emlékezetes nyaralásom Erdélyből is...
2012. jún. 11. 11:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Kréta, Rodosz: sok történelmi látnivaló, a tenger még szeptember-októberben is meleg.

Málta: szintén eléggé délen van, és elég kicsi a sziget, tehát könnyen be lehet járni.

Ciprus: ha a homokos partot kedveled

Bulgária: szintén homokos a partjának nagy része, és viszonylag olcsó

Spanyolország (Mallorca, Ibiza, Costa Brava): bulik, nyüzsgő éjszakai élet

Albánia: a tömegturizmus még nem igazán van itt jelen, olcsó, és szép. bár ide sztem csak egyénileg tudsz utazni.

2012. jún. 11. 11:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Málta
2012. jún. 11. 12:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Albániába szokott lenni szervezett út is.

Évről évre Horvátországba nyaralok, maximálisan bevált, és máshová nem vágyodom. Split és környéke a kedvencem!

2012. jún. 11. 15:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Görögország!

A tenger tisztább, mint pl. Horvátországban és Romániában. Az emberek is sokkal kedvesebbek! Nagyon jóindulatúak ott mindannyian. Én Halkidikit ajánlom, nagyon szép és jó hely! A sima strandoláson kívül mi hajózni voltunk, ami abból állt, hogy két helyen megálltunk 1-2 órára strandolni, és egy helyen kiugrottunk a 10 méter magas hajóból a 30 méter mély vízbe.

2012. jún. 12. 16:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az 5-ös hozzászólóról jutott eszembe a negatív példa: Sarti. Borzalmas volt. Csupa-csupa tapló magyar, ameddig a szem ellát és fül hall... nem ajánlom senkinek sem.
2012. jún. 12. 16:45
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még!

Mentek a zöld pacsik.

Negatív tapasztalatok is jöhetnek, legalább van mi alapján szűrni...

:)

2012. jún. 12. 16:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Spanyolországot! Én imádtam, tavaly augusztusban voltunk :)
2012. jún. 23. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!