Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Repülőről lenne egy kérdésem?

Repülőről lenne egy kérdésem?

Figyelt kérdés

Július 14-én utazom kanadába, érdekelne hogy 2 méter magasan mennyire lesz kényelmetlen a hosszú út.

A válaszokat előre is köszönöm!

2012. jún. 7. 10:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
de mégis mi lesz 2 méter magasan??
2012. jún. 7. 11:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A srác 2méter magas.

Ha economy-n mész és egy nagyobb darab embert ültetnek eléd akkor kicsit kényelmetlen lesz, egyébként kibírható. Én a 188 centimmel a Moszkva-Pekinget (Boeing 767-economy class) minden további nélkül kibírtam, az egyedüli baj az volt hogy mindkét akku lemerült a laptopomban.

2012. jún. 7. 12:05
 3/9 anonim ***** válasza:

Mr. flash zseni vagy nekem se esett le ez a két méter..

Én Kanadába KLM-el utaztam az nagyon kényelmetlen volt. (pedig én csak 160 centi vagyok és 47 kiló) Ha Boeing 747-el mész economy osztályon akkor nem lesz egy kényelmes utad, ott nagyon nagyon kevés a hely. De általában a légitársaság honlapján megtudod nézni az üléseket meg a gép típpusát. Érdemes kicsit mozogni is a gépem (még ha sokat nem is tudsz), már az is, hogy elmész a mosdóba üditően fog hatni :-) Ha tudsz online becsekkolni, akkor foglald le a vészkijáratnál lévő széket, mert ott több a hely. Igazábol a hosszú repölőútak szinte mindig nagyon kényelmetlenek (hacsak nem első osztályon utazol), de elég jó szorakoztató rendszer van (filmek, játékok stb.)így másra is tudsz koncentrálni..

2012. jún. 7. 12:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Férjem 182 centi, és ez járatt függö.

Pl condoron elég szükek az ülések közötti hely, de pl most utoljára Emiratessel mentünk ott szuper sok hely volt, habár agyerek miatt fal elé kértünk ülést, mert ott nekünk jobb. Általában tudsz elöre foglalni helyet neten, és ott kiválaszthatod hova ülsz.

itt egy link egy beoing 747-röl.

[link]

itt pl ahol nagyobb a hely az economi osztályon a 32 és a 42-s sorban. Ott a fal elött is több hely van de a szélsö üléseknél meg még több. habár itt vannak oldalt a vészkijáratok és nincsen nagyon ablak, de sok ember elöre befoglalja ezt mert sokkal kényelmesebb lábügyileg. ha olyan a járat ahol miden ülésnek van monitorja, akkor itt sem lesz gond, mert az elsö üléseknél általában az ülésekböl húzható ki a monitor.

2012. jún. 7. 12:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Valóban, társaságfüggő is, az Aeroflotos gépeken amivel Moszkváig megyek sokkal nagyobb a hely mint az Air China-én amivel Pekingbe, a MIAT-ról (mongol állami légitársaság) meg ne is beszéljünk, az szűk is, meg elég érdekes emberek fordulnak elő rajta.

Egyébként az is fontos hogy mennyire bírod az ülést, én 2óránként szoktam sétálni egyet és beszélgetni a stewardesekkel.

2012. jún. 7. 13:01
 6/9 anonim ***** válasza:

A www.seatguru.com oldalon ki tudod valasztani a legitarsasagot/jaratszamot es megmutatja, hogy az egyes osztalyok szekei kozott mennyi a tavolsag. Igaz inchben adja meg, de online szamoloval at tudod szamolni cm-be.

Veszkijarat melle akkor ulhetsz ha ertesz angolul (el tudod olvasni az ajto nyito instrukciokat) es nincs semmi fogyatekossagod, ugyanis veszhelyzetben neked (is) kell segiteni az utasoknak elhagyni a gepet.

De teny, hogy a v.kijaratnal van a legtobb hely a labadnak, mindenkepp oda probalj helyet szerezni.

2012. jún. 7. 18:49
 7/9 A kérdező kommentje:
igen, én vagyok 2 méter magas. bocsánat :) ment a zöld mindenkinek és köszönöm!
2012. jún. 8. 08:07
 8/9 anonim válasza:

Ha egy gépre kerülünk akkor tudni fogom h te voltál a kérdező XD(én is megyek Kanadába) jó poénkodni :P

Ahogy a többiek is irták társaságfüggő :D

Jó utat aztán majd összefutunk XD

2012. jún. 13. 10:03
 9/9 anonim válasza:
én 2.án repülök. így sajna nem találkozunk :|
2012. jún. 19. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!