Hol találok jó cikket a TR-3B titkos "repülőről"?
Én itt olvastam róla: [link]
Szerintetek mégis, hogyan lehetséges, hogy (a cikk szerint 20 éve üzemben van) még titkolják? Esetleges rosszakarók miatt nem akarják nyilvánosságra hozni? Mind1 érdekelne, hogy hol tudnék róla bővebben olvasni. És ha valaki a Lockheed X-22A-ról (amiről a cikk tesz lejjeb említést) valaki tudna mutatni egy jó honlapot azt megköszönném.
El kell, hogy keserítselek, szerintem amit linkeltél az egy nagy kamu. Nehogy elhidd. Antigravitáció, higanyplazma, meg f*szomtudjami. Az ilyeneket szerintem hagyjuk meg a Nemere fanoknak.
Amit én hallottam a TR-3-ról: A TR-3 a Northrop által három évtizede kifejlesztett csupaszárny kialakítású kémrepülőgép. Csak találgatások vannak róla, tekintve, hogy egy "fekete projekt", az sem biztos, hogy létezik egyáltalán, lehet, hogy csak egy "urban legend". Ugyanakkor az F-117-est is másfél évtizedig titkolták, a B2-t is majd egy évtizedig.
Lehet, hogy csak a B2 prototípusa, vagy egy technológiai demonstrátor volt, szerintem még az A-12 Avenger II felderítőváltozata is lehetett.
Ugyanakkor lehet, hogy tényleg egy különálló fejlesztés, ami teljes titoktartás mellett volt hadrendben (akár a CIA-s üzemeltetéssel), de ha így is van, könnyen lehet, hogy már nincs hadrendben.
Ami weboldalt találtam róla és viszonylag normális:
A Lockheed X-22 meg szintén egy reptiloidszagú kamu, a Lockheed 22-es számú kísérleti gépe az YF-22, a későbbi F-22 Raptor. Ugyanakkor tényleg volt egy Bell X-22:
"...gép a közepében cirkuláló extrémül alacsony hőmérsékletű, nagy nyomású higanyplazma..."
a plazma épp hogy magas hőmérsékleten létezik, kb. tízezer kelvin körül kezd kialakulni
am ennyi erővel létezik a Star Wars: [link]
"Na jó hát ezen a videón nem kicsit látszik, hogy kamu :D De köszi :)"
Már nem azért, de az általad linkelt videón nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!