A repülőn az első sorban elöl mekkora a hely?
Figyelt kérdés
úgyértem nagyobb,vagy több hely van valamivel mint a mögötte lévőknél?A 22hónapos fiúnkkal utazunk szombaton külföldre,és mondták hogy kérjük majd,hogy előre ülhessünk(rosszullét miatt).Ez hogy működik?Hol és kinek kell szólnunk?És amit kérdeztem is,nagyobb e a hely ott,ha nincs előtte semmi?vagy nem?Még nem repültem soha,ezért nem tudom milyenek az ülések,hogy vannak elrendezve.Tailwind airlines -al megyünk,6ülés soros,ennyit tudok.2012. jún. 6. 09:56
11/15 A kérdező kommentje:
köszönöm!Utazási iroda által megyünk,remélem majd segitenek ott...a gépen milyen idő van?Papucsba fázni fog a lábam?
2012. jún. 6. 13:28
12/15 anonim válasza:
Akkor kérd a helyet, amikor becsekkoltok, amúgy a szárnynál a vészkijáratoknál van a legnagyobb lábhely, legalább is nekünk a pultba azt mondta a csaj és tényleg jobb volt ott, bár a kilátás nem a legpazarabb a szárny miatt.
Sportcipő javasolt, sőt még egy pulcsi is, én pólóban fáztam.
13/15 anonim válasza:
Jah azt kihagytam, hogy a gyereknek is külön helye van, nem ülhet az öledben legalább is amikor be kell kötni magatokat akkor tuti nem.
14/15 A kérdező kommentje:
köszönöm.Akkor nem tudom már hova kérjük a helyet majd,legelőre,vagy a szárnyhoz....akkor cipőt veszek fel a hidegebb van ott.A gyerkőc csak az ölembe lehet,megkérdeztük,mivel 2év alatti,igy nem jár neki külön hely,mivel nem fizettünk neki,tehát az ölembe kell lennie végig.Elvileg valami hozzámcsatolhatós övet kap majd,és azzal kötik be hozzám.
2012. jún. 6. 22:56
15/15 anonim válasza:
Múltkor Londonból Ferihegyre utaztam egy Malév géppel, akkor a bussiness class után még 2-2 sor mindkét oldalon 1,5x nagyobb volt, mint a többi ülés.
(tehát 3 szék helyén csak 2 nagyobb volt) felár nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!