Külföldi percdíjak hogy vannak?
Figyelt kérdés
Nővérem 10 napra megy skóciába és addig is telefonálni akar de kedvezményesen mert van valami roaming .Ennek mennyi a perdíja ha bekapcsoljuk .Hosszú válaszokat hogy smint kell ezt meg sok-sok adat.2009. júl. 1. 14:30
1/4 anonim válasza:
Azt jó volna azért tudni, hogy milyen szolgáltatónál van a nővéred, Skóciában melyik szolgáltatót választja majd. Ebből már a neten meg lehet keresni a percdíjjat az itthoni szolgáltatód weboldalán, vagy az ügyfélszolgálatnál. A roaming nem ad semi kedvezményt.
Ha ő hív akkor neki számlázzák majd a külföldi szolgáltató percdíjját és az ithoni hívás percdíjját, tehát az ő hívása két összegből fog állni.
Ha te hívod akkor az itthoni percdíjjat te fizeted, ő pedig fizeti a kinti szolgáltató hívásfogadási díjját.
2/4 A kérdező kommentje:
t-mobile .
2009. júl. 1. 18:32
3/4 anonim válasza:
Itt borítékolom neked, hogy sokkal olcsóbb lenne, ha venne kint egy kártyát és akár ő hívna titeket, vagy akár ti hívnátok őt innen touristfon kártyával a kinti számán.
4/4 anonim válasza:
Vagy ha keres egy fülkét és abba dobálja az aprót. Én tavaly Svédországban voltam, általában úgy oldottuk meg, hogy itthonról hívtak, így ők fizették a magyar percdíjat (39 Ft), én meg a külföldid, ami még 70 volt azt hiszem... Ha én hívtam volna az itthoniakat, akkor az én kártyámról megy 150 körül, odakint meg pannon-t tölteni felejtős dolog. :D Ha vinne magával valami netezésre alkalmas cuccot, akkor néha le jelentkezhetne skype-on, vagy egyszerűen küldhetne csak egy e-mailt. Én sokszor inkább így csináltam, beültem internet kávézóba, így sokkal olcsóbb és nem kell összetömörítenem a mondani valóm, hogy ne kerüljön olyan sokba, illetve tudtam másnak is írni nem csak a szüleimnek. Tapasztalat, hogy sokszor a telefonfülkés hívás is jóval olcsóbban jön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!