Hova utaznátok? (bővebben lent)
A párom azt a felvetést tette,hogy mi lenne ha kihagynánk a nagy esküvőt,és valami super helyre mennénk ennek fejében abból a pénzből amit erre költenénk.5 éve vagyunk együtt van már gyerek is.Így mennénk hármasban.
Ti hová utaznátok a helyemben,ha ti választhatnátok?Mire érdemes lecserélni az esküvőt?
A tengerentúl kizárva,én annyit nem fogok utazni!!!Nagyon félnék olyan hosszú úttól!!!
Voltunk már franciao-párizs,spanyolo-mallorca,olaszo-velencétől-rómáig,görögo-chalkidiki fsz,athén,horváto,töröko-riviéra helyeken,jártunk erdélyben is.Szóval,ezek is kizárva.
Valami tipp?
Köszi a válaszokat!!!!
Hát pedig én tengeren túlt ajánlottam volna méghozzá Jamaicat. Mi a tavasszal voltunk és gyönyörü. Gyerekkel is biztonságos, a csap víz a világ legjobb minöségü vizei közé tartozik, így ha megiszod sem lesz bajod, az utcaiárusoktól is vehetsz ételt semmi bajod nem lesz.
Rengeteg szuper szállodája van, gyerekkel sem lehet unatkozni. ès a tenger egyszerüen csodás.
De lemondanék, a mMldívszigetek miatt is.
Tunézia.
Tele van Dino Club hotellel. (pl.: Kartago tours)
Körbe vannak nyalva a családok és szép az ország! ;)
Sokan voltak akkor is gyerekkel amikor mi voltunk, és nagyon jól érezték magukat.
Szia!
Én Izlandra, Grönlandra , vagy az Azuri szigetekre mennék és ott elmennék egy bálnalesre vagy egy hajókázásra ahol delfineket is lehet látni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!