Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hova utaznátok? (bővebben lent)

Hova utaznátok? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

A párom azt a felvetést tette,hogy mi lenne ha kihagynánk a nagy esküvőt,és valami super helyre mennénk ennek fejében abból a pénzből amit erre költenénk.5 éve vagyunk együtt van már gyerek is.Így mennénk hármasban.

Ti hová utaznátok a helyemben,ha ti választhatnátok?Mire érdemes lecserélni az esküvőt?

A tengerentúl kizárva,én annyit nem fogok utazni!!!Nagyon félnék olyan hosszú úttól!!!

Voltunk már franciao-párizs,spanyolo-mallorca,olaszo-velencétől-rómáig,görögo-chalkidiki fsz,athén,horváto,töröko-riviéra helyeken,jártunk erdélyben is.Szóval,ezek is kizárva.

Valami tipp?

Köszi a válaszokat!!!!

2009. júl. 1. 10:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát pedig én tengeren túlt ajánlottam volna méghozzá Jamaicat. Mi a tavasszal voltunk és gyönyörü. Gyerekkel is biztonságos, a csap víz a világ legjobb minöségü vizei közé tartozik, így ha megiszod sem lesz bajod, az utcaiárusoktól is vehetsz ételt semmi bajod nem lesz.

Rengeteg szuper szállodája van, gyerekkel sem lehet unatkozni. ès a tenger egyszerüen csodás.

De lemondanék, a mMldívszigetek miatt is.

2009. júl. 1. 10:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szentpetervar! Nagyon romantikus es szep hely. Bar en nem cserelnem el az eskuvot egy utert, de ha ti igy dontotok, akkor Oroszorszagot ajanlom.
2009. júl. 1. 12:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Tunézia.

Tele van Dino Club hotellel. (pl.: Kartago tours)

Körbe vannak nyalva a családok és szép az ország! ;)

Sokan voltak akkor is gyerekkel amikor mi voltunk, és nagyon jól érezték magukat.

2009. júl. 1. 23:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én Izlandra, Grönlandra , vagy az Azuri szigetekre mennék és ott elmennék egy bálnalesre vagy egy hajókázásra ahol delfineket is lehet látni. :)

2009. júl. 2. 11:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
szerelmem egyiptom!!!!!!!
2009. júl. 2. 12:19
 6/7 anonim válasza:
100%
Én is lemondanék az esküvőről, ha Japánba utazhatnék, még akkor is ha messze van:)
2009. júl. 7. 18:17
 7/7 anonim válasza:
66%
Ennyi pénzből talán futná egy olyan billentyűzetre, amin van Shift! Több a pénzed, mint az eszed! :(
2009. dec. 10. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!