Uncsi a nyaram. Mit tegyek?
erettsegizz le helyettem:D
csak van meg valaki aki itthon "szenved" azokkal elmehetnel, csak ugy satorral valahova. en egyebkent voltam olyan taborba ahol senkit nem ismertem es eletem egyik legjobb, sot a legjobb tabora volt.
amugy nem tudom hany eves vagy, de buli az elet:) koncertek hegyen hatan, bulik, kirandulasok...
fel a fejjel, barcsak en mehetnek mar el itthonrol!!!!!!!
Mégis menj idegen táborokba!!! Nem tudod mit hagysz ki...
És ne torodj azzal, hogy nem ismersz ott senkit, majd megismered oket! Minden barátság így kezdodik!
Hajrá
15/L
annyit buliznék h csak na!
ha a szülök nem lennének ienek:)
am nyelvből elegem van már megvan angol közép most azt piheentetem 1 évet:D
sport meglesz.. najo majd szervezek vmit ha már szigetre nem mehetek:( meg bulikba:(
köszi a válaszokat:)
Ha van távolabb élő rokonod, akkor látogasd meg, én holnap pont azt fogom csinálni. Felülök a vonatra, és meg se állok Szlovákiáig. Csak pár napra megyek, mert annyira van lehetőségem, mégsem unatkozok legalább...
Utána én is csupa idegenekkel teli táborba megyek, hogy izgi legyen külföldre, és egyetlen magyarul beszélő emberke sem lesz. Ne félj az újtól, a kihívásoktól, különben minden kimarad az életedből... Mellesleg nekem is egy olyan sátortáborhoz kapcsolódik a legjobb tábor élményem, ahol nem ismertem senkit, azóta is szívesen emlegetem! :) (neten tök jókat lehet találni, kár hogy már kinőttem belőle) 19/L
Nekünk csak egy poharunk van itthon, a panelben a negyediken már olvad a tükör, egész nap az öcsémre kell vigyáznom, vagy a házimunkát csinálnom, tanulnom a spanyol középfokra (az angol középfokot énis pihentetem :D), őszintén, annyira szeretnék unatkozni. :D
15/L
Egyébként szerintem is menj idegen táborokba, én egy katolikus táborban éreztem eddig a legjobban magamat úgy, hogy még csak katolikus sem vagyok. :D
/előző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!