Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Uncsi a nyaram. Mit tegyek?

Uncsi a nyaram. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Eddig minden évben mentünk családosan ide-oda főleg külföldre meg angliába tanulni és ez elvitte majdnem 1 honapomat a nyárbol. de most nem megüynk külföldre se angliába... balatonra is szoktunk mindig de mostmár oda se biztos mert van itthon medence és akkor minek. kenuzni mennék apámmal de eltörte a karját. diákmunka lehet h összejön de az se biztos és az is csak 2 hét. minden bnőm be van táblázva max 1-1 napokra érnek rá. iskolai táborok alig vannak. egész nyáron itthon fogok ülni pedig ezt nem akarom... idegen táborokba meg nem akarok menni nemszeretek uugy menni h nem ismerek senkit. persze könnyen barátkozok de akkorse:S szoval mittegyek? van ötletetek?
2009. jún. 30. 16:57
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Menj el sportolni, tanulj nyelvet. Eleve nem értem, hogy internet mellett hogy lehet unatkozni.
2009. jún. 30. 17:10
 2/9 anonim ***** válasza:
95%

erettsegizz le helyettem:D

csak van meg valaki aki itthon "szenved" azokkal elmehetnel, csak ugy satorral valahova. en egyebkent voltam olyan taborba ahol senkit nem ismertem es eletem egyik legjobb, sot a legjobb tabora volt.

amugy nem tudom hany eves vagy, de buli az elet:) koncertek hegyen hatan, bulik, kirandulasok...

fel a fejjel, barcsak en mehetnek mar el itthonrol!!!!!!!

2009. jún. 30. 17:40
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

Mégis menj idegen táborokba!!! Nem tudod mit hagysz ki...

És ne torodj azzal, hogy nem ismersz ott senkit, majd megismered oket! Minden barátság így kezdodik!

Hajrá

2009. jún. 30. 18:39
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
Nyár - fesztiválok - buli éjjel nappal - mi kell még? indulj:)
2009. jún. 30. 18:47
 5/9 A kérdező kommentje:

15/L

annyit buliznék h csak na!

ha a szülök nem lennének ienek:)

am nyelvből elegem van már megvan angol közép most azt piheentetem 1 évet:D

sport meglesz.. najo majd szervezek vmit ha már szigetre nem mehetek:( meg bulikba:(

köszi a válaszokat:)

2009. jún. 30. 21:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha van távolabb élő rokonod, akkor látogasd meg, én holnap pont azt fogom csinálni. Felülök a vonatra, és meg se állok Szlovákiáig. Csak pár napra megyek, mert annyira van lehetőségem, mégsem unatkozok legalább...

Utána én is csupa idegenekkel teli táborba megyek, hogy izgi legyen külföldre, és egyetlen magyarul beszélő emberke sem lesz. Ne félj az újtól, a kihívásoktól, különben minden kimarad az életedből... Mellesleg nekem is egy olyan sátortáborhoz kapcsolódik a legjobb tábor élményem, ahol nem ismertem senkit, azóta is szívesen emlegetem! :) (neten tök jókat lehet találni, kár hogy már kinőttem belőle) 19/L

2009. júl. 2. 10:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
De irigyellek én az idén még nem láttam se vizet se medencét annyit dolgozom szivesen cserélnék veled
2009. júl. 2. 12:39
 8/9 anonim válasza:

Nekünk csak egy poharunk van itthon, a panelben a negyediken már olvad a tükör, egész nap az öcsémre kell vigyáznom, vagy a házimunkát csinálnom, tanulnom a spanyol középfokra (az angol középfokot énis pihentetem :D), őszintén, annyira szeretnék unatkozni. :D

15/L

2010. júl. 6. 14:36
 9/9 anonim válasza:

Egyébként szerintem is menj idegen táborokba, én egy katolikus táborban éreztem eddig a legjobban magamat úgy, hogy még csak katolikus sem vagyok. :D

/előző

2010. júl. 6. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!