Mennyibe kerülne egy biciklis túra Európában?
Pár tanács: ez egy kőkemény túra,fizikailag és felszerelésben is nagyon fel kell rá készülni, napi több óra kerékpározással...de mindenképp fokozatosan... csak edzetteknek javasolt...
Amúgy pedig nem, árt az említett összes ország nyelvének legalább alapszintű + angol nyelv minnél magasabb szintű ismerete, az összes ország nyelvét mondom azért, mert én már pl. jártam úgy,hogy bementem egy kisboltba Hollandiába,és ott az öreg néninek(70 körül lehetett) fogalma se volt, miről gagyogok én angolul...szóval fel kell készülni ha bicajjal mész akkor felszerelésileg is(a bicót alaposan fel kell készíteni...) + edzettségileg is...nyelvtudásilag is... meg millióféleképp...szállás(hogy tudd minden nap,hogy A-ból B-be akarsz menni, és nehogy pofára ess,hogy B -ben megtelt a hely, mehetsz C-be, mert drágult és nincs rá pénzed(a szállásokat,kajával lefoglalni),ha a kaja ott túl drága, akkor kajálóhelyről gondoskodni,vagy legalább benézni előre, hol van bolt...
És akkor nem szóltam a biztosításról, arról,hogy legyen nálad nyelvkönyv ha nem beszéled az össszes nyelvet legalább konyhaszinten, és stb.
Írj privit, párszor megjártam Európát csoportokkal,tudok ezzel-azzal segíteni...persze ma már nem,mindjárt fekszem,de holnap, meg következő napokban... remélem nem holnap akarsz indulni... van pár olcsóbb,vagyis megengedhető árú panzió,amivel régen volt kapcsolatom,amíg utazásszervezősködtem...ezeket felmelegíthetem a kedvedért...de persze a költségeket hozzá neked kell állni...én max. leszervezhetem a szállást,étkezést...az anyagi része rád vár...
"Szállás ingyenes lenne mindenhol a kanapészörf segítségével. "
Hehe, ügyes, ügyes! Én is ki akarom majd próbálni a kanapészörföt, gondolom sokat lehet rajta spórolni. De azért remélem részletesen lebeszéled előtte a vendéglátókkal, hogy tudd, mire számíthatsz.
Ez az egész egyenlőre csak egy terv. Ezeket az országokat, ha nem is egyszerre, de szeretném bejárni. Aztán, hogy ezt egyedül tenném e, vagy esetleg többen mennénk azt nem tudom.
A szállás INGYENES lenne ezt úgy látszik nem emeltem ki elég jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!