Mekkora lehet a kézipoggyász mérete?
Figyelt kérdés
mert voltunk az utazási irodában ahonnan megyünk,kérdeztem,de nem tudta megmondani....Van egy kisebb méretű sporttáskám,azt felvihetem kézipoggyászként?Valami török légitársasággal megyünk,de pontosan nem tudom melyik.Ha mégsem engednék fel,ott kell hagynom vagy mi?Sose repültem még.A gyerek miatt(2éves lesz)kell nagyobb táska,mert ugye neki sok minden kell,pelenka,váltóruha,pár játék,tápszer..stb,5óra hosszára.2012. máj. 15. 12:28
11/14 A kérdező kommentje:
köszönöm!Beférni tuti befér,mert kicsike,a táska meg nagy(kisebb utazótáska).Akkor beletehetem a táskába,nem kell külön "laptop táska"neki?
2012. máj. 17. 21:06
12/14 anonim válasza:
Plusz táska csak akkor kell neki, ha félsz attól, hogy megsérül a többi bepakolt dolog között. Mi fapados társaságnál jártunk már úgy, hogy volt egy kisebb bőröndünk kézipoggyászként és egy női retikül. Természetesen amennyire lehetett megpakoltuk a bőröndöt és a reptéren is vásároltunk. A reptéren pedig közölték velünk, hogy így már 2 csomagunk van, úgyhogy a retikült is tegyük bele a bőröndbe. Mondanom sem kellett, hogy jót pakolásztunk, mire le tudtuk zárni a csomagot.
13/14 kiflitolvaj válasza:
En legutobb masfel hete repultem a Turkish-sel es a kezipoggyasz melle nyugodtan vihettem kulon a laptop taskat is, a feladandon kivul semmit nem mertek le. Azert mondtam, hogy egyaltalan nem mindegy, hogy melyikkel mesz, mert nekem pl. eselytelen, hogy beletuszkoljam a kezibe a laptopot is.
14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm!Nem szeretnék külön táskát hozzá vinni,tuti belefér a kézibe is.
2012. máj. 18. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!