Lima vagy Rio + Lima?
A rokonaink Peruban élnek, ezért 3-4 évente kimegy az egész család. Úgy volt, hogy idén megyünk, de sajnos nem jött össze. Jövőre tutira tudnánk menni és akkor megnéznénk a Machu Picchut is, mert eddig sajnos csak Limában és környékén voltam. Mostjött az ötlet, hogy ugye 2014-ben VB lesz és mehetnénk Rioba, persze ha már ott vagyunk Limába is, de akkor gondolom már nem lenne idő utazni Machu Picchuba(bár lehet, leginkább az a baj, hogy picit türelmetlen vagyok, és 2014 olyan messze van:)). A nagyszüleim addig biztos jönnek MO-ra, de a többi rokon is hiányzik. Szerintetek melyik jobb? 2013-ban Lima, vagy 2014-ben Lima, és Rio is?
13/L (bár ez nem számít)
Hú, nehéz lenne választani.
Én inkább jövőre Lima+Macchu Picchut választanám, M. P. egy hajszállal legyőzi Rio-t, ami szintén nagy élmény lehet. És mindhárom helyre nem tudtok menni 2014-ben, ha a pénz úgyse számít?
Ezzel egy gond lehet, Rio nem ott van, ahol Lima. Értsd: nagyon messze.
Kb annyira, mint München és Újdelhi. hááát... akkor feltehetném én is a kérdést:
München vagy Újdelhi + München? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!