Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Diákmunkák Spanyolországban...

Diákmunkák Spanyolországban 15 éves kortól? Nyáron?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék menni Spanyolországba nyáron dolgozni és 15 évesvagyok.A nyelvet egy kicsit beszélem,de mire mennék addigra fejlődnék!!

2012. máj. 5. 12:52
 1/7 anonim válasza:

Egyedul nem mehetsz ki. keress magyarorszagon munkat, bar nehez lesz, csak feketet talalsz keves penzert...

15/L

2012. máj. 26. 09:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Szlovákiában élek,és ugy olvastam hogy lehet menni bizonyos kortol :)
2012. máj. 26. 09:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Az a baj,hogy Spanyolországban még a felnőttek sem dolgoznak,mert nincs munka,nemhogy a diákok
2012. máj. 26. 14:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen sajnos ott krízis van,de Ibizán és Mallorcán meg ilyen helyeken keresnek azthiszem dikákokat:)Nagyon szeretnék pénzt szerezni mivel Spanyolországba szeretnék költözni majd és hamar kell elkezdeni gyűlyteni:)
2012. máj. 26. 20:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor sok sikert hozzá!Én most kezdek el nyáron spanyolul tanulni csak úgy itthon,de remélem majd jövőnyáron én is kijutok Spanyolországba,még ha csak 1-2hétre is.Most még nyelvtudás nélkül nem mernék kimenni.De szerintem csak szülővel lehet kimenni,vagy nem tudom,igazából nem értek hozzá,de M.O.-on is 15évesen csak szülői beleegyezéssel lehet diákmunkát vállalni (legalábbis én csak úgy tudtam),de szurkolok,hogy sikerüljön kijutnod.
2012. máj. 26. 22:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,reméllem neked is hamar sikerül megtanuldon a nyelvet hamar:)Ha gondolod írj üzit és adok egy pár jo oldalt,mivel énis csak így tanulgatok de az alapszint már megvan:)Vagy ha van kedved tanulni neten akk is írj:)
2012. máj. 27. 09:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Írok privátba:)
2012. máj. 27. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!