Diákmunkák Spanyolországban 15 éves kortól? Nyáron?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék menni Spanyolországba nyáron dolgozni és 15 évesvagyok.A nyelvet egy kicsit beszélem,de mire mennék addigra fejlődnék!!2012. máj. 5. 12:52
1/7 anonim válasza:
Egyedul nem mehetsz ki. keress magyarorszagon munkat, bar nehez lesz, csak feketet talalsz keves penzert...
15/L
2/7 A kérdező kommentje:
Szlovákiában élek,és ugy olvastam hogy lehet menni bizonyos kortol :)
2012. máj. 26. 09:56
3/7 anonim válasza:
Az a baj,hogy Spanyolországban még a felnőttek sem dolgoznak,mert nincs munka,nemhogy a diákok
4/7 A kérdező kommentje:
Igen sajnos ott krízis van,de Ibizán és Mallorcán meg ilyen helyeken keresnek azthiszem dikákokat:)Nagyon szeretnék pénzt szerezni mivel Spanyolországba szeretnék költözni majd és hamar kell elkezdeni gyűlyteni:)
2012. máj. 26. 20:30
5/7 anonim válasza:
Akkor sok sikert hozzá!Én most kezdek el nyáron spanyolul tanulni csak úgy itthon,de remélem majd jövőnyáron én is kijutok Spanyolországba,még ha csak 1-2hétre is.Most még nyelvtudás nélkül nem mernék kimenni.De szerintem csak szülővel lehet kimenni,vagy nem tudom,igazából nem értek hozzá,de M.O.-on is 15évesen csak szülői beleegyezéssel lehet diákmunkát vállalni (legalábbis én csak úgy tudtam),de szurkolok,hogy sikerüljön kijutnod.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,reméllem neked is hamar sikerül megtanuldon a nyelvet hamar:)Ha gondolod írj üzit és adok egy pár jo oldalt,mivel énis csak így tanulgatok de az alapszint már megvan:)Vagy ha van kedved tanulni neten akk is írj:)
2012. máj. 27. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!