Spanyolországban munka?
Szeretnék a későbbiekben Spanyolországba költözni. A nyelvet jelenleg tanulom, de most vegyük úgy, hogy csak alaptársalgási szinten beszélem. AZ angol tudásom elég jó, nyelvvizsgám is van, dolgoztam már Angliában, tehát ott is sokat fejlődött.
A kérdésem az, hogy ilyen körülményekkel lehetséges, hoyg találok vmi állást kint? Kb milyenek a fizetések, életkörülmények?
AKinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban nyugidtan írjon, minden választ szívesen fogadok
25/N
Azt kifelejtettem, hogy Madridba mennék. És tanári diplomám van. (földrajz, angol, biológia, jelenleg a rajzon dolgozom)
És bocsánat a gépelési hibákért, siettem.
Munkanélküliség: 22%
Ha csak nem valami nagy tudású, keresett szakember vagy egy keresett szakmában, akkor a helyedben én nem mennék. Gyakorlatilag orvosnak, valamilyen mérnöknek vagy informatikai szakembernek éri meg kimenni, de csak akkor ha jól beszélsz spanyolul. Az informatikában tudom a fizetéseket, messze elmaradnak az osztrák, német, angol fizetésektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!