Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Volt már neked valamilyen...

Volt már neked valamilyen peched külföldön?

Figyelt kérdés
Pl: Lebilincselték a kocsit és jól megbüntettek...

2012. ápr. 23. 20:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly előtt Ukrajnában. Behajtottam egy olyan helyre, ahová csak az ott lakók, vagy a hivatalok dolgozói tehetik, de én nem láthattam a táblát, mert egy fa eltakarta.

Ettől függetlenül 9000 Ft-om bánta...

2012. ápr. 23. 20:29
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Megérkeztünk a Sevilla-i pályaudvarra, megkerestük a taxiállomást, hogy a szállodába vitessük magunkat, erre pont taxis sztrájk volt.
2012. ápr. 23. 20:31
 3/13 anonim ***** válasza:
93%

Több nagyvárosban eltévedtem(csak egy kicsit :D).

Leszart egy galamb Velencében.

Véletlenül gyógyszermérgezésem lett és majdnem megfulladtam.

Gyerektáborban későn értesültem róla h a rövid pizsamaalsóm nem takart eléggé mikor leültem vacsorázni.

2012. ápr. 23. 20:33
 4/13 anonim ***** válasza:
95%
Kiértünk és 2. nap tönkrement az alig 2hós telefonom. Sehogy nem tudtam kommunikálni az itthoniakkal,addig amig meg nem kaptuk a net lehetőséget.
2012. ápr. 23. 20:33
 5/13 anonim ***** válasza:
95%
Csehországban lakott területen nem volt felkapcsolva az autó fényszórója (fényes nappal), ami mint kiderült, kötelező. A rendőr igazán elengedhette volna a büntetést, mivel külföldiek voltuk ráadásul kifejezetten nem egy turista központ környékén..
2012. ápr. 23. 20:35
 6/13 anonim ***** válasza:
84%
Még mindig Velence: csak napközben vannak nyilvános vécék, mi meg legalább éjfélig ott voltunk, a városban sehol egy kivilágítatlan zug ahol megkönnyebbülhet az ember, étteremre meg nem volt pénzünk. Szegény hólyagom. :S
2012. ápr. 23. 20:35
 7/13 anonim ***** válasza:
95%
Görögországban derült ki hogy napallergiám van. Tiszta kiütés lettem és még viszketett is.
2012. ápr. 23. 20:36
 8/13 anonim ***** válasza:
91%
Horvátországban voltunk nyaralni a barátnőmmel meg a szüleimmel plusz a barátnőm tesóival. Egy ismerősük nyaralójába mentünk a Vir szigetre. Két autóval mentünk mert 7 en voltunk és rengeteg csomagot vittünk. A lényeg az volt hogy egyszer kiruccantunk Zadar városba ott teljesen szabályosan leparkoltam az autómmal vettem parkoló jegyet meg mindent. elég sokáig távol voltunk néztük a várost és ugyan akkor amikor visszamentünk az autóm hátulja teljesen le volt húzva hátsó lámpa búrám teljesen be volt törve csomagtartó ajtaja tiszta karc volt és a lökhárítót is le kellett szerelnem. Szerencsére kötöttem rá külön biztosítást így az utazás miatt és gond nélkül megtudtam javítani némi új alkarésszel meg egy új csomagtartó ajtóra is betudtam fektetni a festését meg én megoldottam. Szerencsére hazatudtam jönni mert egy lámpa búrát tudtam szerezni egy helyi bontóban izzókat meg kicseréltem amit összetörtek.
2012. ápr. 23. 20:42
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem volt parkolóhely, és láttuk, hogy egy másik autó megállt a zebra előtt felállva a járdára, így mi is oda álltunk mögé, majd délután nem találtuk a kocsit és vagy 1-2km gyaloglás a szállásig a nagy melegben fáradtan strandcuccokkal a kezünkben, majd a szállásra felérve a tulaj elvitt minket a helyre, és bírság ellenében de visszakaptuk a kocsinkat! Nem egy kellemes mulatság volt az a gyaloglás, vizes lábbal, és, úgy, hogy közben tapad a lábadra a homok mi engem marhára idegesített!
2012. ápr. 23. 20:46
 10/13 anonim válasza:
igen. rossz repülőjegyet foglaltam, ami a reptéren derült ki, amilkor elment az aznapi egyetlen járatom Magyarországra. Semmi pénzzel maradtam ott. és éjszakára bezárták a repteret. :S
2012. ápr. 23. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!