Ki milyen sorrendbe menne el az alábbi helyekre?
1.Párizs
2.Afrika
3.London
4.Brazília
5.Görögország
6.Bulgária
7.Olaszország
8.Horvátország
9.Hollywood
10.Németország
Hollywood
London
Bulgária
----------
többi igazán nem izgat,de ha el kéne mennem,akkor kb így folytatnám
Párizs
Olaszország
Németország
Horvátország
Görögország
Brazília
Afrika
Hát Párizsban, Londonban, Németországban, Horvátországban és Görögországban már voltam (érdekes amúgy, hogy hol országot, hol várost írsz...).
A maradékból első helyen mindenképp Hollywood áll, és oda most nyáron el is jutok, régi álmom valósul meg ezzel.
A következő pedig kérdés nélkül Olaszország lenne, sok városa nagyon érdekel. Persze visszamennék szívesen az előbb felsorolt helyekre is.
Brazília érdekelne még, meg talán Afrika egyes részei, de ez már kevésbé lenne fontos. Bulgária nem vonz... (Persze attól még biztos szép, csak én nem vágyom annyira oda.)
-Londonba nem mennék,ott élek.
-Párizsba nem mennék,ott éltem 6 hónapot
A sorrend így a következő lenne
- Brazília
- Afrika
- Hollywood
- Németország(bár itt voltam)
- Görögország
- Bulgária( itt is voltam többször nyaralni)
- Horvátország
- Olaszország (Velencében voltam,így szándékosan utolsónak hagytam,hogy az utazásom vége nagyon emlékezetes legyen,és egy olasz várossal befejezni az utat,a lehető legjobb megoldás lenne.Legalábbis nekem.)
1. Hollywood
2. Párizs
3. Görögország
4. Olaszország
5. Németország
6. London
7. Brazília
8. Horvátország
9. Afrika
10. Bulgária
bár pár helyen már voltam a felsoroltak között, de ez lenne kb a sorrend
1.Brazília
2.Hollywood
3.Afrika
....a többi helyen már voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!