Németország cserediák vagy nyári munka? (többi lent)
Hali. Én itt találtam magamnak önkéntes munkát: www.wwoof.de
Hogy láthasd az egyes helyek kapcsolati adatát, egy olyan 5000 forint összeget át kell utalnod. Viszont én úgy csináltam, hogy a fórumon kerestem egy családot, akik hírdették magukat, szóval megúsztam a fölös pénzdobálást. Hátha neked is szerencséd lesz.
Köszönöm!
És hol találtál családot aki hirdette magát? Vagy ezek hogy vannak fent a neten?
Mint mondtam, én az oldal fórumán találtam rájuk a "Höfe suchen WWOOFER" témában. Többen is hírdetik ott magukat.
Amúgy pedig az oldal úgy működik, hogy van a Höfe menüpont, ahol meg tudod nézni a tanyákat. Talán ez sokszor erős szó rájuk. Én is egy kisváros kis panziójába fogok menni. Aztán ott a Höfe menüben ki tudsz jelölni keresési feltételeket, köztük a tartományt is. Eleinte el lehet olvasni a tanyákról néhány infót, de a kapcsolati adatok csak akkor lesznek láthatók, ha regisztrálsz és tag leszel, ami átutalással 18 euró költséggel jár együtt. Na és én pont ezt a 18 eurós dolgot kerültem el azzal, hogy a fórumon böngésztem és voálá, szerencsém volt. Egy próbát megér. :)
Mellesleg megemlítem még egyszer, hogy ez egy önkéntes jellegű dolog, szóval az ottani munkáért az ellátáson és szálláson kívül (bár ezt is érdemes megkérdezni a kiszemelt tanyától) nem jár fizetés. Kivéve, ha olyan szerencséd van, hogy zsebpénzt adnak a munkádért. Én is ebben reménykedem majd. Bár az én elsődleges célom a világlátás és a nyelvtanulás lesz, szóval a pénz másodlagos. :)
Ha kell segítség, írj csak. Akár ide, akár privátba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!