Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Buszon/kocsiban olvasni? Nem...

Buszon/kocsiban olvasni? Nem leszek rosszul tőle? Ez mitől függ?

Figyelt kérdés
valahol hallottam, hogy olyankor rosszul lesz tőle az ember, szédülés, hányinger ilyenek. 16órás buszútra készülök viszont....

2012. ápr. 18. 19:39
 1/5 anonim válasza:

Én pl. egyáltalán nem szédülök, meg nincs utazási betegségem se olvasás közben se sehogy.

De vannak olyan barátaim, akik kifejezetten rosszul lesznek tőle. Ez nem függ nagyon semmitől. Van aki bírja és van aki nem. Olyan mint pl. van aki fél a magasban van aki nem.

2012. ápr. 18. 19:51
 2/5 anonim válasza:
1. vagyok: Vigyél könyvet meg olvasnivalót, próbáld ki, hogy miközben utazol rosszul leszel-e vagy sem. Nem olvastál még utazás közben? :D
2012. ápr. 18. 19:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Azt mondják, hogy hajón nem jó olvasni, mert ott okozhat hányigert, szédülést. De nem mindenkinek csak azoknak akik érzékenyebbek a nagyobb hullámokra. Ha rosszul vagy akkor a horizontott kell nézni az állítólag segít. Vigyél magaddal hányózacsit + vegyél be gyógyszert.

Ha nem szokott buszon hányingered lenni, akkor nem hiszem, hogy csak az olvasás miatt rosszul leszel.

2012. ápr. 18. 21:28
 4/5 anonim ***** válasza:
én kocsiban 2 perc olvasás után baromi rosszul leszek, buszúton pedig simán szoktam olvasni :) az a tippem, hogy ne az öledben lefelé nézve olvass, hanem előrefelé nézve, úgy kicsi az esélye a rosszullétnek.
2012. ápr. 18. 21:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Előtte azért teszteld magad, ne a 16 órás út alatt legyél rögtön rosszul (indultam már úgy 26 órás buszútra, hogy még el sem indultunk, de a mellettünk ülő lány már rosszul volt, hányni akart. Gondolhatod...)
2012. ápr. 19. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!