Ki járt Stonehenge-nél?
Semmi extra... vagy te valami extázis érzésre számítasz? Egy turista látványosság, körbekerítve. A druidák már kihaltak. :D
Amúgy én nem mondanám, hogy nem érdemes elutazni oda, de ha már ott jár az ember, akkor ne ezért menjen konkrétan, hanem a környékért. Északabbra van Cotswalds, meg Bath, ami mindenképp megér 1-2 napot, szerintem.
Valahogy vonzódom Angliához,Skóciához,Írországhoz...Nem tudom miért.Még soha nem voltam ott,de mindenképp szeretnék elmenni.Igazából arra vagyok kíváncsi h a körön belül milyen,mert azt hallottam hogy fura érzés meg ilyenek,mint amilyenek a gabonakörök belsejében.Hogy valamilyen energia van ott. De úgy hogy csak messziről lehet nézni az nem jó.:S:S Nem csak Stonehenge érdekel hanem más hasonló történetű,spirituális hely a környéken.
Köszi az eddigi válaszokat!:D
00.59es vagyok.
Anglia és Skócia amúgy gyönyörű, én nagyon szeretem, itt élek. Csak az angoloktól vagyok padlón, de a vidéki Anglia egy mese, a skót felföld pedig... hát nekem azóta van honvágyam, mióta ott jártam! Életemeben nem éreztem még sehol, hogy soha nem akarok onnan többet eljönni (pedig augusztus volt, max 10 fok és esett).
Ha ennyire érdekel ez a sziget, akkor tervezd úgy, hogy egy évre idejösz, dolgozol, pénzt keresel és mellette bejárod. Leginkább így éri meg, mert otthonról piszok drága és egy 2 hetes út kevés ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!