Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Lenne valaki aki elmenne...

Lenne valaki aki elmenne Magyarországról új életet kezdeni?

Figyelt kérdés
Örömmel csatlakoznék és legalább az elején könnyebb lenne mindahányan mennénk. Természetesen egy megbízható embert keresek.
2012. márc. 28. 22:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én Londonban élek, és tudok félretenni nem is keveset. Drága a város, ez tény, de sehol nem éreztem olyan jól magam mint itt. Az időjárás pedig abszolút nem olyan, mint amilyennek sokan beállítják. Régebben sokkal többet esett az eső, de manapság már egész kellemes az idő. Mellesleg szerintem nem az időjárás alapján kell országot/város választani, hanem az alapján, hogy egy adott szakmával el tudnál-e helyezkedni az adott városban.
2012. márc. 29. 13:41
 12/18 A kérdező kommentje:

Voltam Londonban, igaz csak nyaralni de nem akartam hazajönni. Megkérdezhetem hogy mivel foglalkozol?

Mondjuk egyik ismerősöm aki Londonba ment az takarítani ment szállodába. Én pl homokfúvó műhelybe mennék.

2012. márc. 29. 14:13
 13/18 anonim ***** válasza:

"Megkérdezhetem hogy mivel foglalkozol?"

Java programozóként dolgozom.

2012. márc. 29. 15:40
 14/18 A kérdező kommentje:

Azzal szépen lehet keresni. Azzal jól lehet élni Londonban.

Én hivatalosan vendéglátós üzletvezető vagyok de vendéglátásba sose dolgoztam. Autósszakmába nőttem fel. Van gépműhelyünk is 30 éve de az már 12 éve hanyatlik mert nincs munka.

2012. márc. 29. 15:55
 15/18 anonim ***** válasza:

"Azzal szépen lehet keresni. Azzal jól lehet élni Londonban."

Valóban nem keresek rosszul. Egyébként idekinn a lakhatás, közlekedés és a szolgáltatások azok, amik drágák.(Egy 2 szobást lakást bérlek ami elviszi a havi fizetésem kb.35%-át.) Bár a boltok árai is drágábbak szerintem legalább 20-25%-kal.

2012. márc. 29. 16:33
 16/18 A kérdező kommentje:

Hát épp ezaz hogy jóval drágább az élet kint.

Ha el tudnék helyezkedni valami normális helyen lehet hogy nekem a bevétel felét is elvinné ha nem többet.

2012. márc. 29. 17:27
 17/18 anonim ***** válasza:

"Hát épp ezaz hogy jóval drágább az élet kint.

Ha el tudnék helyezkedni valami normális helyen lehet hogy nekem a bevétel felét is elvinné ha nem többet."

Drágább az élet, többet költesz, viszont a fizetésed is magasabb. Leírom az én kiadásaim.

Lakás+rezsi: 950 font/hó

Bevásárlás: 200 font/hó

Szórakozás: 200 font/hó

Autófenntartás: cca. 190-220 font/hó

Telefon: 25 font/hó

Internet:25 font/hó

Egyéb: 100-125 font

Összesen kb. 1600 - 1700 fontot költök el havonta, és keresek 2300 fontot.

Egyébként nekem szerencsém van, mert az átlag fölött keresek, de amíg nem kaptam ennyit, addig is jól megéltem. Azt pedig egyetlen országban sem tudod megtenni, hogy 1-2 év alatt összehozol egy lakás árát. Az csak mese. Én haza nem szeretnék menni, itt akarok dolgozni még 4-5 évig, majd tovább akarok lépni egy másik országba.

2012. márc. 29. 17:38
 18/18 A kérdező kommentje:
Akkor most már csak munka után kéne néznem neten és angolt felfrissíteni és tovább tanulni. :)
2012. márc. 29. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!