Lenne valaki aki elmenne Magyarországról új életet kezdeni?
Nem könnyebb ha többed magaddal mész,sőt több gond is lehet belőle.
Ha tudsz angolul,és van terved,akkor szívesen segítek abban,hogy miképp gyere ki egyénileg,és hogy szerezz szobát,munkát.Én kint élek,és ha kell segítek.(ingyen,pusztán csak azért mert tudom milyen nehéz elindulni úgy hogy senkid nincs kint.
ma 22:32vagyok
Igen,Angliában élek,de nem Londonban,hanem egy kisebb városban Bristol mellett.
Én is ezen gondolkodom a párommal.Most született gyerkőc,megvárnánk amíg egy picit nagyobb lesz és utána szeretnénk külföldön munkát nézni.Itt sajnos hiába dolgozunk látástól-vakulásig nem jutunk egyről a kettőre.Pedig mind a ketten dolgosak,szorgalmasak és spórolósak vagyunk.Mind kettőnk szülei is nagyon szegények,de sajnos nem tudjuk őket segíteni.
Csak azt nem tudom,hogy kezdjünk neki a munkakeresésnek?
Én nekifekszek az angolnak mert nem árt frissíteni.
De én csak átmenetileg akarok angliába menni aztán ha megvan az elegendő összeg, Kanadába akarok menni vagy amerikába.
Londonba nem nézek munkát mert ott rettentő drága élni és nem nagyon lehet félretenni.
Igazából Ausztriába kimennék de németül nem beszélek.
Pedig itt lenne egyszerűbb elhelyezkedni és összeszedni magam mert Ajkai vagyok így minden hétvégén jöhetnék haza.
Nemrég beiratkoztam németre de nem ragad meg.
Amúgy sok ismerős ment ki nyelv nélkül, persze tutira mentek nem kellett keresniük. Sajnos egy olyan ismerősöm sincs aki akár pénzér segítene hogy pár hónapot lehúzhassak kint.
Igazából annyi kellene hogy repjegy, és annyi tartalék hogy kb 2-3 hónapom legyen melót találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!