Mennyi idö alatt lesz kész az utlevelem normál eljárással?
Figyelt kérdés
mik a tapasztalatok? 30napot mondtak az okmányirodában..2012. márc. 19. 13:44
1/10 anonim válasza:
hát nekem 2-3 hét múlva hozták
2/10 A kérdező kommentje:
köszi a választ!:) én ma csináltattam meg és ápr.11.-én utaznánk...
2012. márc. 19. 13:53
4/10 anonim válasza:
Nekünk 4 nap alatt megvolt.....
5/10 anonim válasza:
Rendes eljárásra gondolt, nem sürgősségi meg hasonlók.
Elvileg 30 nap alatt el kell készülnie, de a gyakorlatban nem tudom mennyi idő szokott lenni.
6/10 A kérdező kommentje:
igen 30napot mondtak..de sok embernek elöbb megvolt:) remélem nekem is meglesz,mert utaznánk...
2012. márc. 22. 13:44
7/10 anonim válasza:
Addig szerintem meglesz. Soron kívülivel kellett volna talán, úgy azt hiszem egy hét alatt megvan.
Bár mondjuk amúgy is huszonvalahány nap, annyi alatt meg általában el szokott készülni, csak garancia nincs.
8/10 anonim válasza:
4. vagyok: normál eljárással kértük az útleveleket, nem fizettünk a sürgősségiért, így jött meg 4 nap alatt
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!ma jött az sms,hogy mehetek érte:) 9nap alatt kész lett :)
2012. márc. 28. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!