Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne elintézni egy...

Hogyan lehetne elintézni egy pilótafülkében való utazást nagygépen?

Figyelt kérdés

Persze úgy, hogy a jegyet megveszem. De nekem az is nagy élmény lenne ha pár perce be lehetne menni körülnézni út közben. Meg nagyon félek a repüléstől és azt hiszem ez megnyugtatna, hogy látom ez mennyire biztonságos dolog, stb.

Erre van valami esély úgy, hogy egy pilóta ismerősöm sincsen, sőt senkit nem ismerek légitársaságnál?

2012. márc. 16. 15:02
 1/7 anonim ***** válasza:
26%
Frank Abagnale megoldotta jegy nélkül is.
2012. márc. 16. 15:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Mostmár sehogy.

Régen teljesen bevett gyakorlat volt, hogy amikor a levegőben volt a gép, akkor egy picit be lehetett kukucskálni a pilótafülkébe (gyerekkorom egyik legnagyobb élménye volt talán :D) De mióta "terrorizmus veszély van" azóta szigurúan zárva kell tartani a gépen az ajtót, szóval esélyed sincs bejutni, sajnos.

Amúgy, ha látni szeretnéd, akkor próbáld ki az Microsoft Flight Simulator X-et.

Másrészről, nem igazán értem, hogy töménytelen, számodra hót ismeretlen műszer mitől nyugtatna meg? :D Mert még szerintem maximum a műhorizont lenne ismerős úgy hirtelen ránézésre, de még az sem feltétlen biztos :)

2012. márc. 16. 15:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Írjál be a három kívánságba. :-)

De viccet félretéve, szerintem csak ismerős által. Nekem van pilóta ismerősöm (sógorom) és ezért utaztam már sokszor a fülkében.

Sőt, a többi pilóta is olyan rendes volt, ha tudták hogy a gépen vagyunk (a sógorom előtte szólt neki) akkor kijöttek hozzánk és megkérdezték van-e kedve a gyereknek vagy nekem bejönni.

Egyébként meg tényleg tilos lenne bent lenni idegennek, mert amikor leszállt a gép engem is csak akkor engedtek ki onnan, mikor már mindenki kiszállt, nehogy mások lássák.

2012. márc. 16. 16:26
 4/7 anonim ***** válasza:
40%

Nekem is van pilóta ismerősöm és nekem nem csak azt engedte meg hogy ott utazzak, hanem megengedte hogy landoljak Párizsban. Igaz részeg volt.. Itt a videó:

http://www.youtube.com/watch?v=v2Z-OBfY7GI

:DD

2012. márc. 16. 17:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha van ismerősöd. Én is úgy mentem be, de az még 9/11 előtt volt (usaba mentem). De szerintem még jobban félnél ha bemennél, amikor én voltam a másodpilóta éppen aludt a székben, a többiek pedig dumáltak:) Kicsit bepánikoltam, de mondták hogy ez normális ha robot pilóta van.
2012. márc. 17. 01:16
 6/7 anonim válasza:
én 2004ben, 9/11 után egy róma-bp utat végig a pilótafülkében töltöttem, igaz nagyon protekciós voltam.... elsőnek szállj föl a gépre és próbáld meg megkérni a stewadress-t h felszállás előtt egy pillanatra bekukkants amikor a pilóták még ott sincsenek... Így talán sikerülhet!!!
2012. márc. 18. 17:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi simán bekéredzkedtünk.

Még azt is megengedték, hogy videózzunk.

2012. márc. 30. 16:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!