Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hova lehet egy napon belül...

Hova lehet egy napon belül oda-vissza olcsón repülni?

Figyelt kérdés
Még soha nem repültem, nem volt rá pénzem, és nem is lesz. Viszont most hogy megjött a Ryanair talán lesz egyszer rá lehetőségem. Viszont szállásra nincs pénzem és igazából csak az élmény miatt repülnék úgy hogy pl. reggel megyek este jövök. Van erre lehetőség úgy, hogy kijöjjön max 20.000Ft-ból? Hova repül így a Ryanair, hogy még aznap vissza tudjak jönni? Néztem a többi fapadost is, de azok sokkal drágábbak ennél.
2012. márc. 16. 14:44
 1/2 anonim ***** válasza:

megnéztem neked, pl a WIZZairrel utazva Olaszországba (Bergamo /Milánó) a 17e ftból kijön mindennel együtt a repjegy oda-vissza

itt találtam: www.repjegy.hu

2012. márc. 16. 15:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Mindenhol vannak akciók, nemcsak a Ryanairnél, és ha nem sürgős neked az utazás, akkor kijöhetsz 20 ezernél olcsóbból is. Csak sűrűn kell nézni az oldalaikat, és ki lehet fogni oda-vissza utat 10 ezerből is, és még lehet hogy belefér egy 1-2 órás városnézés is.
2012. márc. 16. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!