Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Londomba szeretnék repülni...

Londomba szeretnék repülni jövőhét után, honnan tudjam, hogy melyik gép ajánlata a legolcsóbb? Oda vissza nem akarok 100ezreket költeni ( 2-en mennénk)

Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 20:32
 1/7 anonim ***** válasza:
ajánlom az internetet - meglepődsz, hogy mennyi információt meg lehet szerezni :)
2009. aug. 12. 20:41
 2/7 A kérdező kommentje:
igen tudom, de kb 100 ilyen oldal van és nem tudom melyik a legbiztonságosabb, jó áron
2009. aug. 12. 20:44
 3/7 anonim ***** válasza:

www.skyscanner.net

a legolcsóbb járatokat összegzi, amúgy ha két hét múlva mész, akkor szinte mindegy is, mert minden társaságnak baromi drágák lesznek a jegyei...nyáron alapból drágább, ezért (én kint élek) én már januárban megveszem a jegyeket és úgy tervezem az életem. Egyébként ajánlanám, hogy probáljátok ki a Temesvárt, vagy Bratislavát is, de nem hinném, hogy most csúcsszezonban olcsón megusznátok. Esetleg Budapest-Bergamo-London útvonalon átszállással. Ha előre vesztek jegyet, akkor fejenként oda-vissza 15eFtból kilehet jönni, de ez most sajna már nem jáccik.

Azért néz szét még a www.wizzair.hu -n vagy a www.easyjet.com -on, vagy www.ryanair.com -on...a www.jet2.com -ot nem ajánlom (a jet2 néha 3-4 órát is késik)

2009. aug. 12. 21:17
 4/7 anonim ***** válasza:
én olcsó jegyeket a Wizzair.com vagy az Easyjet.com vagy a Ryanair,com-nál szoktam nézni...
2009. aug. 12. 22:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Mint már fentebb írták, de még számold hozzá azt is, hogy melyik reptrérről mennyi a transfer oda, ahol a szállásotok lesz. Néha az olcsóbb jegy a drágább, legalábbis, ha én nézek jegyet, azt egybe nézem a beutazással is. Van, hogy az olcsóbb jegy mégis drágább.

Olcsóbb transfereket itt találhatsz: [link]

2009. aug. 12. 22:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Augusztus utolsó hetére már igen húzós jegyárak vannak, ott már kb. 60-80e Ft / fő. Szeptember első hetére a wizz 50e Ft / fő körül kivisz.

A Swiss átszállással (Genf) augusztus 26. - szeptember 2. időpontban 77.600,- Ft / 2 fő (azaz 38.800,- Ft/fő) visz el, mindennel együtt. Ebből az odaút ráadásul szerintem elég jó is, mert egy éjszaka van a genfi reptéren (érkezés a reptérre 22:30, indulás Genfből: 7:30), azaz kb. öt óra az az időtartam amit a reptéren el kell ütni, cserébe viszont reggel nyolcra Londonban vagy!

A gép a London City Airportra érkezik és onnan indul, ez pedig tömegközlekedéssel nagyon jól megközelíthető - ez sem utolsó szempont!

2009. aug. 12. 23:10
 7/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a sok hasznos infót!

megyek is és szétnézek! :)

2009. aug. 13. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!