Európán belül 15 kgot vihet egy fő, plusz 10kg kézi poggyász. Van valami szabály, hogy hány dekával lehet túllépni ezeket?
Figyelt kérdés
Mert ugye minden mérleg máshogy mér, valamennyit csak elnéznek, de van erre szabály, vagy csak annak a függvénye, hogy az adott embernek akinél be chekkolunk milyen a hangulata?2009. jún. 11. 14:10
1/4 anonim válasza:
Fapadoson egy dekát sem néznek el - igaz a checkines túlsúly megfizettetése nélkül ettől függetlenül felengedhet.
Normál légitársaságnál kb. 10% a tűréshatár, de ez is emberi jóindulaton múlik.
2/4 A kérdező kommentje:
igen, gondoltam hogy a jóindulattól függ...csak itthon nincs digitális mérleg, a másik meg nem tudom mennyire megbízható, minden esetre dekákat nem mutat sajnos...de köszi
2009. jún. 11. 16:21
3/4 anonim válasza:
Ha bemész a repülőtérre, mielőtt utazol le tudod mérni a csomagodat. Ha több, átpakolod és nem kell túlsúlyt fizetned. Egyébként nem nagyon nézik el.
4/4 anonim válasza:
Wizzairen 20 kiló volt a max súly... lemértem itthon rendes mérlegen a hátizsákom, ami 17 kiló volt, így nem aggódtam a túlsúly miatt. Próbálj úgy pakolni hogy 1-2 kilóval a megengedett határ alatt legyen, így biztos nem lesz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!