Mennyibe fog ez nekem kerülni (malév, poggyász-kérdés)?
15 hónap külföld után, januárban hazaköltözöm. Dánáig rendben van a rep.jegyem, de onnantól magamnak kell szervezni. Malévval jönnék, de az a baj, hogy ott egyszer 23-kg-t vihetek fel ingyen, de nekem legalább két 25 kg-s bőröndöm lesz, na meg a kézipoggyászom.
Mások hogyan oldják meg ezt? Vagyonokat fizetnek? Reptéreken annyi embert látok néha 10 bőrönddel...
Előző vagyok, ezt nézd meg, max. 50kg (ha igaz)
az nem a túlsúly, az az összes súly maximum.
de akkor pont belefér neked. én mindig vigyázok, hogy ne kelljen fizetnem, inkább nem veszek semmit, még több hónap alatt sem:-) persze ez neked már késő...
Azért nem értem, (egy korábbi válaszoló), mert van:
1. Feladható poggyászok bekezdés és van
2. Túlsúlyról szóló bekezdés
Azért persze nem mennék ki a repülőtérre 22+50kg csomaggal.
South African Airline, Ethiopian Airline, és a Martinairnél is ingyen vihettem 2 bőröndöt. Igaz, ezek mind tengerentúli járatok voltak.
Én is azon gondolkodom már, hogy veszek magamnak két jegyet, és akkor meg van oldva a dolog olcsóbban, és még mellettem sem fog senki ülni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!