Melyik országba érdemes kiköltözni?
Figyelt kérdés
Nekem a keleti országok tetszenek, mint pl.Korea,Japán,Kína.
Ezekről mit gondoltok?
Hova lenne érdemes kimenni?
2012. márc. 3. 15:18
1/5 anonim válasza:
A felsoroltak közül Dél-Korea, vagy Japán ahová érdemes lenne. Persze kérdés hogy mit fogsz ott csinálni, beszéled-e a nyelvet.
2/5 A kérdező kommentje:
nem, még nem
Először az emelt angolt szeretném letenni.
De pszichológusként, vagy angol tanár.
Őket a magyar nyelv nem érdeklni?
2012. márc. 3. 15:29
3/5 anonim válasza:
Szerintem elég kevés Koreai, meg Japán akar Magyarul tanulni. Valahogy nem tudják hasznosítani. :)
4/5 anonim válasza:
Meglepődtök azon amit most írok :) Van néhány japán barátom, akiket anno tesómon keresztül ismertem meg. Egy évre jöttek ösztöndíjjal az országba, ugyanis Japánban a Hirosaki egyetemen magyar szakosok :) Nem kevesen vannak :)
5/5 anonim válasza:
tegnap 20:02
Nem leptel meg, en is hallottam rola hogy van Japanban Magyar szak, meg gyujtest is szerveztek az iszapkatasztrofa utan a raszoruloknak. De gondolom azert arra az egyetemre eloadonak bekerulni nem lehet egyszeru, kell hozza megfelelo szintu vegzettseg, es biztos hogy kell tudni Japanul is a Magyar mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!