Szoktatok egyedül elutazni wellness-hétvégére szállodába?
Nő vagyok, nagyon rámférne már egy hétvégi kikapcsolódás, mert nagyon idegőrlő az életem az utóbbi időben és évek óta nem voltam szinte sehol. Van üdülési csekkem is, de nincs senki, aki eljönne velem.
Én feszélyezve érezném magam egyedül egy szállodában, főleg az étteremben. Ti hogy vagytok ezzel?
Szia mi most töltöttünk két hetet a karibtengeren egy resortsban, és meglepö volt mennyi egyedülálló nö volt . az étteremben minden reggel 3 ilyen növel is találkoztunk és a buszos kirándulásra is jöttek egyedül, egyszer egy egyedülálló faszi is volt.
pont arra gondlotam hogy én képtelen lennék egyedül menni, pedig ezek az egyedülálló emberek milyen jól teszik, hogy legalább jól érzik magukat.
én elmennék egyedül és el is fogok :-)
hány éves vagy és merre laksz? írj privit légyszi, én elmennék Veled, ha nem vagyunk olyan messze egymástól :-)
Én mindig a férjem és a gyerekek nélkül megyek wellnessezni pár napra. Nem zavar senki, nem kell máshoz alkalmazkodi és mindenféle kezelésre el tudok menni. Ilyenkor persze este mindig felhivom a családot és hiányoznak, de sokkal jobban örülnek nekem ilyenkor ha hazamegyek, mert tudják, hogy egy kipihent Mamit kapnak vissza.
Menj nyugodtan. Lesz más egyedülálló nő is ott. Esetleg összebarátkozhatsz valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!