Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Valós ez a repülőjegy árajánla...

Valós ez a repülőjegy árajánlat? Egyéb részletek is érdekelnének.

Figyelt kérdés

Itt a linkje:

[link]

Konkrétan nem akarok odamenni, csak eléggé furcsállom ezt a "semmi" 65E Forintot.

Úgy hallottam, hogy minél előrébb lefoglalod a jegyet, annál olcsóbb is lesz az ára. Miért van ez így?

2009. jún. 5. 20:43
 1/4 anonim ***** válasza:

valós lehet.

valóban olcsóbb, ha jóval előre lefoglalod, ez szerintem arra jó, hogy így előre fel tudják mérni, hogy egy járat mennyire lesz kihasználva, stb..ha az indulás előtt egy nappal is ugyanannyiba kerülne, akkor mindenki akkorra halasztaná, és lehet, hogy nem tudnák teljesíteni az emberek igényeit..én így gondolom.

2009. jún. 5. 21:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Valós.

Sokszor ha van pl. egy csoporttal félig telt charter gépe egy utazási irodának, azt töltik meg olcsó jegyesekkel. Igy tele lesz a gép. Igy kaphatsz 1 eurós jegyeket is, ha nem onkrét napon kell utaznod.

2009. jún. 5. 21:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Ott van alatta, hogy "a repülőjegy árak bizonyos feltételekkel, repülőtéri _illetékek nélkül_, menetrend szerinti járatokra, oda-vissza útra, egy utasra, a szabad helyek függvényében érvényesek."

Magyarul ez azt jelenti, hogy erre még jön a reptéri illeték, ami kb. ugyanennyibe kerül, tehát 120-130 ezer körül van a végösszeg és még azt is írja, hogy ez az ár azon is múlik, hogy a gépen mekkora a telítettség. Tehát lehet, hogy ilyen árban (kb. 120 E Ft-tal számolj) nem is lehet kapni jegyet. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem, de valószínűbb, hogy nem, mert ez jó reklám. 120-130 ezer nem olcsó, hanem korrekt egy ilyen volumenű útért. Nekem az USA-ba szintén 120-130 szokott lenni.

2009. jún. 5. 21:42
 4/4 anonim ***** válasza:

A Swiss 100e Ft-os "semmit nem tartalmazó" jegye az kb. 300e Ft-ot jelent.

Ugyanis: A meghirdetett ár az első hat eladott jegyre érvényes (mint látható, foglalási osztály W, ez az egyik legutolsó, amire foglalnak, azaz a legelső eladott jegyek egyike). Ezt követően hatványozódik az ár.

2009. jún. 5. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!