Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » ANYUKÁK! Hogyan tudnám meggyőz...

ANYUKÁK! Hogyan tudnám meggyőzni szüleimet hogy engedjenek el a 23éves barátommal egy 10napos külföldi útra?

Figyelt kérdés
Amúgy én és a barátom 5 hónapja vagyunk együtt! (16L)
2012. febr. 16. 15:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én 15 évesen egy "táborban" ismerkedtem meg a férjemmel.

27 éve vagyunk együtt.

Ettől függetlenül én sem biztos,hogy engednélek,talán egy-két év múlva.Szerintem üljetek le barátod+szüleid+te.Beszéljétek meg,mondjátok el pontosan hova mentek,kikkel,hogyan stb.Hátha így megenyhülnek kicsit.

Fiaim vannak,így más volt a helyzet,őket talán nem kell annyira félteni.

Szerintem jobb okosan engedni,mint tiltani,abból soha semmi jó nem sül ki.

2012. febr. 16. 23:09
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. febr. 17. 14:41
 13/14 anonim ***** válasza:

engem érettségi után engedett el anyum a 25 éves barátommal Görögországba. akkor már lassan 1 éve együtt voltunk. ballagási ajándék volt, előtte csak családdal voltam nyaralni, max táborban. mondjuk ott is elég laza volt az élet, attól jobban félthetett volna. :)

szerintem jövőre próbálkozz ilyesmivel ismét, és nem árt, ha te is beszállsz a költségekbe, így talán engedékenyebbek lesznek.

egyébként mi a kifogásuk?

2012. febr. 17. 20:32
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én teljesen egyetértek a szüleiddel. Szerintem fiatal vagy még ehhez, nyelvtudás nélkül meg akárhova veszélyes kimenni. Az öt hónap meg nem sokat jelent. Hova akarsz egyébként menni?

"De rengeteg ember lesz ott! És semmi olyat nemfogunk csinálni. Ha meg ettől tartanak a szüleim akkor a barátaimtól is félteniük kellene."

Az, hogy "rengeteg ember lesz ott", semmire nem garancia egy szülő szempontjából, látszik, hogy éretlen még a gondolkodásmódod. Az sem kizárt, hogy féltenek a barátaidtól, egy felnőtt szülő máshogy ítél meg korodbeli embereket, mint te.

Hallgass rájuk!

2012. febr. 18. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!