Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Kerültél már erősebb légörvény...

Kerültél már erősebb légörvénybe repülőn?

Figyelt kérdés

Ha igen,milyen érzés volt?

Én egyszer,Egyiptomba mentem,piszokul rázott,de szerencsére csak kb . 5 percig.

2009. jún. 3. 14:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi zuhantunk is százmétereket. Érdekes volt, tényleg "csökkent súlyom" az ülésben. Néztük a kijelzőt, ahol a repülési magasság van és fogadásokat kötöttünk, hogy mennyi lesz a következő.

A gyomrom kicsit liftezett, de hozzá lehett szokni. Elég sokáig tartott, az óceán felett)

2009. jún. 3. 14:10
 2/11 A kérdező kommentje:

Úristen :) nem lettem volna a helyedben.

Várom a további hozzászólókat!

2009. jún. 3. 14:20
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én egy kisebbe keveredtem idáig az Adriai tenger felett, de úgy is halálfélelmem volt. dobálta a gépet a szél, rázkódott. 2-3 percig tartott, aztán később jött egy újabb rázkódás, de az enyhébb volt. bár már felszállás előtt sejtettem, hogy lesz valami, mert nagyon szeles volt az idő.

egyik ismerősöm került egy komolyabb légörvénybe a szibériai puszta felett Japánból hazafelé repülve, kinyíltak a csomagtartók, sikítozás, minden volt.

2009. jún. 3. 14:33
 4/11 anonim ***** válasza:
68%
hála istennek nem, dehát még nem is utaztam repülővel, nincs rávaló... :S
2009. jún. 3. 14:41
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

chile-től argentínába átrepültünk az Andok fölött. A gép alja pár méterre volt csak a hegyek csúcsaitól,el kezdett rázkódni olyan halálfélelmem volt már kezdtem vissza gondolni 15 életévem alatt szerzett tapasztalataimra és emlékeimre....többiek is nehezebben kaptak levegőt.majd elfogytak a hegyek.ismét meg tudtam szólalni.

Mel

2009. jún. 3. 15:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer villám csapott a gépbe, melyen utaztam.
2009. jún. 3. 15:45
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Budapest-Canada viszonylatban. Ez amúgyis egy gyötrő, hosszú út, elég végigülni. Tél volt /február/ és Grönland felél kellett kerülni az óriási vihar miatt. A gépet hosszú időn át dobálta. A zacskó végig a szám előtt volt, de a fenekembe egy zabszemet nem lehetett volna beszorítani. Azt hittem, lezuhanunk. Ekkor utáltam meg végleg a repülést, de azért sok év mulva egy még hosszabb utat is bevállaltam. Ilyenek vagyunk, mi emberek...
2009. jún. 3. 16:04
 8/11 anonim ***** válasza:

Már nagyon sokat repültem, és egyszer egy 8 órás útnál volt hogy szinte végig világított a jel hogy maradjunk bekapcsolva, végig rázott, és nagyon féltem.

Aztán pénteken jöttünk haza a karibtengerröl és életemben ilyen csendes utam nem volt még, csak fel és leszálláskor világított a jel.

2009. jún. 3. 19:30
 9/11 anonim ***** válasza:

"A gép alja pár méterre volt csak a hegyek csúcsaitól..."

Azért valljuk be, az Andok nincs 10e méter magasan... Még a Himalája és a felette repülő gép között is van legalább 2.000 méter... :) (Én már repültem a Himalája felett.)

Nálunk volt arra is példa, hogy a világítás le volt kapcsolva, rázott is, nem is kicsit, de én soha nem féltem. Elfogadom a halált, ha akkor jön, akkor akkor jön. Tenni ellene úgysem tudok.

2009. jún. 4. 09:57
 10/11 anonim ***** válasza:
Összesen 17 alkalommal repültem át az Atlanti-óceán felett. Volt, hogy meg sem moccant a gép, volt olyan is, hogy egész idő alatt mozgolódótt. Egy időben kifejezetten féltem a repüléstől.
2009. jún. 4. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!