Kerültél már erősebb légörvénybe repülőn?
Ha igen,milyen érzés volt?
Én egyszer,Egyiptomba mentem,piszokul rázott,de szerencsére csak kb . 5 percig.
Mi zuhantunk is százmétereket. Érdekes volt, tényleg "csökkent súlyom" az ülésben. Néztük a kijelzőt, ahol a repülési magasság van és fogadásokat kötöttünk, hogy mennyi lesz a következő.
A gyomrom kicsit liftezett, de hozzá lehett szokni. Elég sokáig tartott, az óceán felett)
Úristen :) nem lettem volna a helyedben.
Várom a további hozzászólókat!
Én egy kisebbe keveredtem idáig az Adriai tenger felett, de úgy is halálfélelmem volt. dobálta a gépet a szél, rázkódott. 2-3 percig tartott, aztán később jött egy újabb rázkódás, de az enyhébb volt. bár már felszállás előtt sejtettem, hogy lesz valami, mert nagyon szeles volt az idő.
egyik ismerősöm került egy komolyabb légörvénybe a szibériai puszta felett Japánból hazafelé repülve, kinyíltak a csomagtartók, sikítozás, minden volt.
chile-től argentínába átrepültünk az Andok fölött. A gép alja pár méterre volt csak a hegyek csúcsaitól,el kezdett rázkódni olyan halálfélelmem volt már kezdtem vissza gondolni 15 életévem alatt szerzett tapasztalataimra és emlékeimre....többiek is nehezebben kaptak levegőt.majd elfogytak a hegyek.ismét meg tudtam szólalni.
Mel
Már nagyon sokat repültem, és egyszer egy 8 órás útnál volt hogy szinte végig világított a jel hogy maradjunk bekapcsolva, végig rázott, és nagyon féltem.
Aztán pénteken jöttünk haza a karibtengerröl és életemben ilyen csendes utam nem volt még, csak fel és leszálláskor világított a jel.
"A gép alja pár méterre volt csak a hegyek csúcsaitól..."
Azért valljuk be, az Andok nincs 10e méter magasan... Még a Himalája és a felette repülő gép között is van legalább 2.000 méter... :) (Én már repültem a Himalája felett.)
Nálunk volt arra is példa, hogy a világítás le volt kapcsolva, rázott is, nem is kicsit, de én soha nem féltem. Elfogadom a halált, ha akkor jön, akkor akkor jön. Tenni ellene úgysem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!